Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) 2’nci Lig Play-Off’ta mücadele eden temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, Ankara grubunda oynadığı 3 maçta 1 galibiyet, 2 yenilgi alarak sezonu 4’üncü sırada tamamladı.
6 aylık genç bir takım olarak Hentbol branşında ilimizi temsil eden Kırşehir Belediyespor, Ankara’da 3 gün boyunca zorlu karşılaşmalara çıktı. 
2 hafta önce Kırşehir’deki Play-Off 1’inci Ligi çıkma 3’üncü etap maçlarında 6 takım arasında 3’üncü olarak adını gruplarına yazdıran yeşil-beyazlı temsilcimiz, birçok ilden derece yaparak Ankara’ya kadar gelip 1’inci Ligin kapısından döndü.
Kırşehir Belediyespor Ankara Grubunda takımımız ilk maçında Hoca Ahmet Yesevi SK’yı 27-21’lik skorla mağlup ederek galibiyetle başladı.
Bu galibiyetin ardından Cumartesi günü Karaman Minik Atılım SK ile başa baş geçen maçı son saniye 7 metre kararı sonucunda 25-24 kaybeden yeşil-beyazlı ekibimizin Sultanları, Pazar günü son karşılaşması için İzmir Gençlik Merkezi SK’nın karşısına çıktı. İzmir karşısında yine başa baş geçen maçın ilk yarısı 11-11 sona ererken, 2’nci yarıda yedeklerin oyuna girmesiyle maçı 28-19 kaybetti.
Bu bizim için büyük tecrübe oldu. İnşallah gelecek yıllar adına bu bir atılım olur ve Kırşehir’de salon sporlarına ve Kırşehir gençlerine daha fazla önem verilir.
Sultanlarımız başta olmak üzere, teknik heyetimize ve yöneticilerimizin emeklerine sağlık.
İZGEM VE MİNİK ATILIM 1. LİG'DE
İzmir Gençlik Hizmetleri ve GSK ile Karaman Minik Atılım SK Kadınlar 1. Lig'de...
Hentbol Kadınlar 2’nci Lig Play-Off müsabakaları Ankara'da gerçekleştirildi.
THF spor salonunda  3 gün süren müsabakalar sonunda play-offu 1. sırada tamamlayan İzmir Gençlik Hizmetleri ve GSK ile 2. sırada tamamlayan Karaman Minik Atılım SK Hentbol Kadınlar 1. Lige yükselen takımlar oldu. Statü gereği normal sezonu 2. sırada bitiren İzmir Gençlik Hizmetleri GSK ve Göktürk SK 2 puanla, Hoca Ahmet Yesevi SK ve Kırşehir Belediyespor'da 1'er puanla Play-Off maçlarına başladı. 
Müsabakalar sonrası düzenlenen kupa töreninde İzmir Gençlik Hizmetleri ve GSK ile Karaman Minik Atılım SK oyuncularına kupalarını THF Milli Takımlar Teknik Koordinatörü Adnan Öztürk takdim etti. (HABER: BEYHAN BALLI)