Diriliş40 Taraftar Grubunun ziyaretinde konuşan AS Başkan Mustafa Yılmaz:

YILMAZ: “BU TAKIMA
HERKES İNANSIN
VE SAHİP ÇIKSIN”

TÜRKİYE Futbol Federasyonu 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’un taraftar gruplarından olan Diriliş40 önceki gün Ticaret Sanayi Odası ve Kırşehir Belediyespor’un AS Başkanı Mustafa Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.
Ziyaret sırasında yeşil-beyazlı ekibe yaptıkları desteklerden dolayı teşekkür eden Başkan Yılmaz, Bu takımı Kırşehir halkı sahiplenmesi ve destek vermesi istedi.
Geçmiş yönetimden gelen 976 bin liralık borcu kulüp yöneticileri olarak ceplerinden ödeyerek 5 yeni futbolcuyu kadrolarına dahil ettiklerini ve ligin ikinci yarısına daha güçlü bir Kırşehir Belediyespor olarak çıkacaklarını belirten Mustafa Yılmaz, Cumartesi günü oynanacak Eyüpspor maçını kazanmaktan başka bir düşüncelerini olmadığını söyledi.
Göreve geldikleri ilk günden buyana amaçlarının Kırşehir Belediyespor’a hizmet olduğunu söyleyen Yeşil-beyazlı kulübün AS Başkanı Mustafa Yılmaz, “Herkesin bildiği gibi takımımız son 2 yıldır inanılmaz bir birliktelik yakalayarak üst üste şampiyon oldu. Bu sezonda hedefimiz kesinlikle şampiyonluk. Bizler bu yola baş koyduk ve gücümüzü de sizler gibi memleket sevdalısı gençlerden alıyoruz. Emekleriniz hiçbir zaman ödenmez. Bizler burada kalıcı değiliz ama sizler bu memlekette var olduğunuz sürece bu yeşil-beyazlı bayrağı gittiğiniz her yerde dalgalandıracaksınız. Biz yöneticiler olarak Kırşehir Belediyespor’un Türkiye liglerinde Kırşehir’i en iyi şekilde temsil etmesi için gecemizi gündüzüme katarak çalışıyoruz. Evimizi, işimizi, ihmal ederek, takımımızın sorunlarını çözmek için çalışıyoruz. Siz taraftar gruplarının da takımımıza sahip çıkmanız ve her maçta 90 dakika centilmence destek vermenizi istiyoruz” dedi.
Kırşehir Belediyespor’a herkesin maddi ve manevi desteğini de bekledikleri ve yardım kampanyası başlattıklarını da ifade eden Mustafa Yılmaz, şöyle devam etti:
“Kulübümüzün geçtiği zorlu süreç siz sevgili Kırşehir Belediyespor taraftarlarının malumu olup bu süreci en kısa sürede atlatabilmek adına elimizden geleni yaptığımızı bilmenizi isteriz. Geçmiş dönem borçları yüzünden kulübümüze uygulanan yaptırımlar bizleri maddi ve manevi anlamda zorlasa da bu yaptırımların kaldırılması için kulüp olarak elimizden geleni yaptık ve sonuçta Kırşehir Belediyespor, hakettiği yerlere gelebilmek adına gerekli takviyeleri yapabilecek pozisyona geldi, şimdi sıra el birliği il takımımızı destekleme zamanı, hedefimiz; 40 bin taraftarımızdan 40'ar TL'lik bir katkı elde edebilmek, taraftarlarımız bağışlarını kulübümüzün resmi banka hesaplarına 40 TL ve katları şeklinde yapabilirler ayrıca kampanyaya katkı sağlayan 40 talihli katılımcımıza sürpriz hediyelerimiz olacaktır. Ne kadar fazla bağış yaparsanız, 40 talihli arasına girme şansınız o kadar artacaktır. Kırşehir Belediyespor'a destek olmak ve belki de Kırşehir Belediyespor'u şampiyon yapmak sizin elinizde. Yurt dışından kampanyaya destek vermek isteyen taraftarlarımız da 40 TL bedelini € ya da $ hesabına yatırarak gurbetten, memleketin takımını destekleyebilirler. Şimdi size her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var.”
Diriliş40 Taraftar Grubu Lideri Bekir Adıgüzel de, Kırşehir Belediyespor yöneticilerinin yapmış oldukları çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirterek, şunları söyledi:
“Ligin ikinci yarısı Cumartesi günü başlayacak. İlk yarıda özellikle kendi sahamızda bazı üzücü sonuçlar alarak önemli puanlar kaybettik. İnşallah ikinci yarıda kendi sahamızda puan kaybetmek istemiyoruz. Bizler taraftar grupları olarak ikinci yarıda takımımızı içeride ve dışarıda yalnız bırakmayacağız. Siz Kırşehir Belediyespor yöneticilerinin de taraftarlara sahip çıkmanızı istiyoruz. Bu hafta Eyüpspor’u yenerek ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapacağımıza inanıyoruz. Bu zorlu maçta tüm taraftarlarımızı ve sporseverleri tribüne davet ederek takımımızı yalnız bırakmamalarını istiyoruz
Hedefimiz iç sahada gösterdiğimiz yüksek performansı devam ettirmek. Elimizden gelenin fazlasını yapacağız ve Allah’ın izni ile sahadan galip ayrılan taraf biz olacağız. Bu önemli karşılaşmada taraftarlarımıza da büyük görev düşüyor. Onların desteği bizler için her zaman itici güç olmuştur. Cumartesi günü Ahi Stadı’nı doldurarak 90 dakika boyunca takımımızın arkasında olacağız ve Eyüpspor maçını kazanacağız.” (HABER: SALİH GÜNER)