Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut, play-off’u değerlendirdi:

Yıllar sonra yakaladığımız
bu fırsatın avuçlarımızdan 
kaçmasına izin vermeyelim”

Kırşehir Belediyespor’un ligin bitimine 2 hafta kala play-of heyecanı yaşamayı garantilemesinin ardından Kulüp Başkanı Mustafa Bulut açıklamalarda bulundu.
Bütün olumsuzluklara ve imkansızlıklara rağmen Kırşehir Belediyespor’un tarihi büyük bir başarı elde ettiğini belirten Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut açıklamasında şunları söyledi:
“ Öncelikle Teknik Ekibimizi oyuncularımızı gönülden tebrik ediyorum, yüreklerine, ayaklarına sağlık diyorum. Bize yönetime geldiğimiz günden bu yana maddi manevi desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Ekicioğlu’na can-ı gönülden teşekkür ediyorum.
“Kıymetli Valimiz İbrahim Akın beyefendilere de verdikleri desteklerden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Taşın altına elini değil gövdesini koyan kıymetli vefakâr ve cefakâr Yönetim Kurulu arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum.
“Bizi destekleyen Basın Mensuplarımıza, her ne kadar pandemi nedeni ile statlara gelemeseler de vefakâr taraftarlarımıza ve yapmış olduğumuz kampanyalara az veya çok destek olan Kırşehir Belediyespor sevdalılarına da teşekkür ediyorum. Bu başarı şehrin ve kendini Kırşehirli hissedenlerin başarısıdır. 
“Play-of maçları 12 Mayıs’ta başlayacak. Bu maçlar başlamadan evvel oyuncularımıza olan maç başları ve primlerini ödememiz lazım. Sonuçta bu çocuklar da herkes gibi ev geçindiriyorlar. Bildiğiniz gibi Belediyemiz haricinde takımımıza maddi anlamda destek olan kurum veya kuruluş yok. Bu yüzden maddi sıkıntılar yaşıyoruz. Bu güne kadar çeşitli kampanyalar düzenledik ancak istediğimiz maddi desteği alamadık. Play-of maçlarında maddi sıkıntı yaşamamız halinde rakip takımlar ile mücadele etmemiz zorlaşacak. Bu yüzden play-off maçları öncesinde takımımızın moral ve motivasyonlarını yüksek tutmak ve oyuncularımızın sadece maçlara odaklanabilmeleri adına destekleriniz son derece önemli olacaktır. Artık bu takıma şehrin çok daha fazla sahip çıkması gerekiyor.
“1. Lige çıkmak için bundan sonra mücadelenin yanı sıra maddi destek te son derece önem arz ediyor. 1. Lig bu şehre hiç bu kadar yakın olmamıştı. Kırşehir futbol tarihinin en büyük başarısını bu dönemde gördü daha önce bu heyecanı hiç yaşamamıştık. Yıllar sonra böylesine güzel bir başarı elde edildi inşallah devamı da gelir. 1. Lig neden olmasın hayal değil bu.  Play-off oynadık kâfi denilmesin…  Oyuncularımız, Teknik ekip, Yönetim, taraftarlarımız ve şehir birlikte tek vücut olarak hareket ederse bu başarı kaçınılmaz olacaktır. Son bir adım kaldı, haydi Kırşehir destek olun bu takımada buradan geriye dönmeyelim. Şehrin çehresini değiştirmek adına biz gövdemizi koyduk siz de elinizi taşın altına koyun lütfen. Yıllar sonra yakaladığımız bu fırsatın avuçlarımızdan kaçmasına izin vermeyelim.” (HABER: SALİH GÜNER)