Yeşil-beyazlı ekibimizin Kastamonu yenilgisinin ardından evinde Bayburt’la berabere kaldı!

Yeter artık puan kaybı istemiyoruz!..

TFF 2. Lig, Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve ara transferde kadrosunu daha da güçlendirip, teknik direktör değişikliğine giren Kırşehir Belediyespor’un Kastamonu deplasmanında aldığı yenilginin ardından, hafta sonunda kendi saha ve seyircisi önünde Bayburt İl Özel İdarespor’la da golsüz berabere kalarak iki haftada 5 puan kaybederek şampiyonluk yolunda büyük yara alması yeşil-beyazlı ekibin yöneticilerini ve taraftarlarını üzdü.
Ara transferde kadroya dahil edilen futbolculardan gerekli verimi alamayan Kırşehir Belediyespor, ortaya koyduğu kötü futbolla da tepki çekiyor. Özellikle gol bölgesinde başarılı olamayan ekibimizin en kısa sürede toparlanıp, üst üstü galibiyetler alması gerektiğini belirten yeşil-beyazlı ekibimizin taraftarları, Bayburt İl Özel İdarespor maçında ortaya konulan futboldan hiç te memnun kalmadıklarını ifade ettiler.
Sakat ve cezalı futbolcuların her takımda olabileceğini, ancak sahada varını yoğunu ortaya koyan b.ir takımın kazanabileceğini de belirten taraftarlar, “Biz takımımızı içeride eve dışarıda hiç yalnız bırakmıyor, destek veriyoruz. Kulübümüz yöneticileri de güçlü bir takım kurmak için her türlü çabayı harcayarak gerekli transferleri yaptılar. Ancak bir türlü beklenilen güzel futbolu göremiyor, gol atamıyor ve kazanamıyoruz. Son iki haftada kaybettiğimiz 5 puan gerçekten çok üzücü. Artık teknik heyetimiz ve futbolcularımızın silkinip kendirlerine gelmeleri ve üst üste sergi galibiyetler almalı ki lige ağırlığımızı koymalıyız. Yoksa bırakın bu grupta şampiyon olmayı, play-oflara bile katılamayız. İşte 10 kişi kalan Bayburtspor karşısında bile galip gelemedik ya, bu bile bizi çok üzdü. Yeter artık sahamızda puan kaybı istemiyoruz. Dışarıdan alacağımız galibiyetlerle bu kayıpları telafi etmekten başka bir şansımız yok. Bunun için de takımımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz” dediler.
Öte yandan evindeki son maçında Bayburt İl Özel İdarespor karşısında kaybedilen 2 puanın ardından puanını 34’e çıkaran Kırşehir Belediyespor, hafta sonunda deplasmanda karşılaşacağı Elazığıspor maçının hazırlıklarına dün başladı. (HABER: SALİH GÜNER)