Yeşil Kamanspor, Pazar günü Yabanlıspor’u ağırlayacak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Lig’te ikinci yarı maçları Pazar günü başlayacak. 5’inci Bölge 3’üncü Grupta mücadele eden iki Kırşehir takımı Pazar günü Kaman’da kozlarını paylaşacak.

Ligde kötü bir başlangıç yapan ve ilk yarıda  sadece 1 puan alan Yeşil Kamanspor, 5 puanla 7’nci sırada bulunan Mucur Yabanlıspor’u ağırlaşacak. Kaman İlçe Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 14.00’te başlayacak.

Ligin ilk yarısında Yabanlıspor’a 4-0 yenilen Yeşil Kamanspor’da hedef ligin ikinci yarısına galibiyetle başlayarak rövanşı almak.

BAL’da haftanın diğer karşılaşmalarında ise grupta topladığı 20 puanla lider durumda bulunan Başkent temsilcisi Keçiören Bağlumspor, 17 puanla bir diğer Başkent temsilcisi Ankara TKİ ile karşı karşıya gelecek. Yeni Mahalle Hasan Doğan Stadında oynanacak karşılaşma saat 14.00’da başlayacak.

Play-Off iddiasını sonuna kadar sürdürmek isteyen Sorgun Belediyespor, kendi sahasında Osmancık Belediyespor’la karşılaşacak. Sorgun İlçe stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 14.00’da başlayacak.

Haftanın son karşılaşmasında ise Yozgatspor kendi sahasında Ankara DSİ’yi konuk edecek. 2’nci yarının 10’uncu haftasında Çayıralan Esnafspor maç yapmadan bay olarak geçirecek. (HABER: SALİH GÜNER)