Yeşil Kamanspor mu, Mucurgücüspor mu?

BAL Baraj maçı Cumartesi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Kamanspor’un ligde kalmasının ardından Play-Out (BAL Baraj) maçında Kırşehir 1’inci Amatör Küme şampiyonu Mucurgücüspor ile oynanacak olan karşılaşmanın günü ve saati belli oldu.

Kırşehir Futbol İl Temsilciliği’nden yapılan açıklamaya göre Yeşil Kamanspor, Mucurgücüspor arasındaki BAL’a çıkma mücadelesi Cumartesi günü saat 15.30’da Ahi Stadyumunda oynanacak.

Yeşil Kamanspor ile Mucurgücü arasında oynanacak olan BAL’a çıkma Baraj maçı öncesi açıklamalarda bulunan Kırşehir Futbol İl Temsilcisi Hakan Koçak, Cumartesi günü sonuç ne olursa olsun kazanan Kırşehir futbolunun olacağını söyledi.

Koçak yaptığı açıklamada, “Bizleri Bölgesel Amatör Ligi’nde temsil eden Yeşil Kamanspor ile Kırşehir şampiyonu Mucurgücü arasındaki maçı Cumartesi günü her iki kulübün istediği doğrultusunda Cumartesi gününe aldık. Her iki takımımıza şimdiden başarılar diliyorum. Sakatlığın olmadığı, futbolun konuşulduğu bir karşılaşma olur” açıklamasında bulundu. (HABER: SALİH GÜNER)