Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Ligi 5’inci Bölge 3’üncü Grupta mücadele eden ve haftalardır galibiyet yüzü görmeyen temsilcilerimiz Yabanlıspor ve Yeşil Kamanspor, ilk yarının son maçına çıkıyor.

Puan cetvelinde henüz 1 puanla son sırada yer alan Yeşil Kamanspor evinde lider Keçiören Bağlumspor’u konuk edecek. Ligteki diğer temsilcimiz Mucur Yabanlıspor ise ilk yarının son maçında deplasmanda Yozgatspor’a konuk olacak. 

Ligde ilk hafta evinde Yeşil Kamanspor’u yenen Yabanlıspor, o maçın ardından sadece 2 beraberlik alırken, topladığı 5 puanla da puan cetvelinin 7’nci basamağında yer alıyor. Yabanlıspor’un ilk yarıdaki son rakibi Yozgatspor ise şampiyonluk hedefinden uzaklaşmamak adına galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Yozgatspor ile Yabanlıspor arasındaki karşılaşma Pazar günü saat 14.00’te Yozgat Bozok Stadyumu’nda oynanacak.

Ligde henüz galibiyeti bulunmayan ve sadece 1 puan alıp son sırada yer alan bir diğer temsilcimiz Yabanlıspor ise ilk yarının son maçında evinde lider Keçiören Bağlumspor’u konuk edecek. Kaman İlçe Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan zorlu 90 dakika saat 14.00’da başlayacak.

8.HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI: Yabanlıspor-Çayıralan Esnafspor (Ert.), Osmancık Belediyespor-Yeşil Kamanspor: 3-0, Keçiören Bağlumspor-Yozgatspor: 3-2, Sorgun Belediyespor-Ankara TKİ: 2-1, Ankara DSİ (BAY)

9.HAFTANIN MAÇLARI (26 Aralık 2021 Pazar): Yeşil Kamanspor-Keçiören Bağlumspor, Ankara TKİ-Osmancıkspor, Çayıralan Esnafspor-Ankara DSİ, Yozgatspor-Mucur Yabanlıspor, Sorgun Belediyespor (BAY)

***YABANLISPOR’UN TÜM KARŞILAŞMALARI: Yozgatspor 1959 FK-Mucur Yabanlıspor, Yeşil Kamanspor-Mucur Yabanlıspor, Mucur Yabanlıspor-Ankara TKİ, Sorgun Belediyespor-Mucur Yabanlıspor, Mucur Yabanlıspor-Osmancık Belediyespor, Keçiören Bağlumspor-Mucur Yabanlıspor, Mucur Yabanlıspor-Ankara DSİ, Çayıralan Esnafspor-Mucur Yabanlıspor, Mucur Yabanlıspor-Yozgatspor 1959 FK

***YEŞİL KAMANSPOR’UN TÜM KARŞILAŞMALARI: Yeşil Kamanspor-Keçiören Bağlumspor, Yeşil Kamanspor-Mucur Yabanlıspor, Ankara DSİ-Yeşil Kamanspor, Yeşil Kamanspor-Çayıralan Esnafspor, Yozgatspor 1959 FK-Yeşil Kamanspor, Yeşil Kamanspor-Ankara TKİ, Sorgun Belediyespor-Yeşil Kamanspor, Yeşil Kamanspor-Osmancık Belediyespor, Keçiören Bağlumspor-Yeşil Kamanspor. (HABER: SALİH GÜNER)