Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Ligi 5’inci bölge 3’üncü grupta geçtiğimiz hafta oynanmayan erteleme maçları Pazar günü oynanacak olan 4 karşılaşmayla devam edilecek.

 Temsilcimiz Yabanlıspor’un maç yapmadan bay olarak geçeceği 15’inci haftada grupta mücadele eden bir diğer temsilcimiz Yeşil Kamanspor, kendi sahasında topladığı 26 puanla averajla lider durumda bulunan Ankara TKİ ile karşı karşıya gelecek. Kaman İlçe Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’da başlayacak.

5’inci bölge 3’üncü grupta kümede kalma mücadelesi veren temsilcimiz Yeşil Kamanspor, kendisi adına çok önemli bir maça çıkacak. Ligin 2’nci yarısına oldukça etkili başlayan ve üst üste aldığı başarılı sonuçlarla bir anda küme düşme hattından uzaklaşan yeşil-beyazlı temsilcimiz, kendi saha ve seyircisi önünde şampiyonluğun güçlü adaylarından olan Ankara TKİ’yi konuk edecek.

Ligin ilk yarısında oynanan maçı 5-0’lık farklı bir skorla kaybeden Kaman ekibi hem rövanşı alıp, hem de galibiyet elde edip kümede kalmak adına 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor. Bu önemli maç Pazar günü saat 14.00’da Kaman İlçe Stadyumunda oynanacak.

Ayrıca grupta birbirinden zorlu 3 karşılaşma daha oynanacak.  Lider Ankara TKİ’yi takip eden Keçiören Bağlumspor Başkent derbisinde ligin son sırasında yer alan Ankara DSİ ile karşı karşıya gelecek. Yeni Mahalle Hasan Doğan Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’da başlayacak.

Şampiyonluk iddiasını sonuna kadar sürdürmek isteyen Yozgatspor kendi saha ve seyircisi önünde Sorgun Belediyespor’la karşılaşacak. Saat 14.00’da başlayacak olan karşılaşma Bozok Stadı Sentetik Dış Sahada oynanacak.

15’inci haftanın kapanış maçında ligde şampiyonluk iddiasını son haftalara kadar taşımak isteyen Osmancık Belediyespor deplasmanda Çayıralan Esnafspor’la karşı karşıya gelecek. Çayıralan İlçe Stadyumundaki maç saat 14.00’da başlayacak.

14.HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI: Keçiören Bağlumspor-Yabanlıspor: 2-1, Sorgun Belediyespor-Çayıralan Esnafspor: 1-1, Osmancık Belediyespor-Ankara DSİ: 3-0, Ankara TKİ-Yozgatspor: 0-0, Yeşil Kamanspor (BAY)

15.HAFTANIN MAÇLARI: 13 Mart 2022 Pazar / 14.00: Ankara DSİ-Keçiören Bağlumspor, Çayıralan Esnafspor-Osmancık Bld.Spor, Yeşil Kamanspor-Ankara TKİ, Yozgatspor-Sorgun Belediyespor, Yabanlıspor (BAY) (HABER: SALİH GÜNER)