Bölgesel Amatör Ligi’nde heyecan Pazar günü oynanacak olan 4 karşılaşmayla devam edilecek. Ligde her geçen hafta heyecan fırtınasının tavan yaptığı ligde yine birbirinden zorlu müsabakalar oynanacak. TFF Bölgesel Amatör Ligi 5’inci Bölgede 12’nci hafta maçları Pazar günü oynanacak.

Kırşehir’i bu ligte temsil eden Yabanlıspor’da deplasmanda Sorgun Belediyespor’la karşılaşırken, Yeşil Kamanspor sahasında Çayıralan Esnafspor’u konuk edecek.

Kümede kalma mücadelesi veren ve 2’nci yarıya Yabanlıspor galibiyeti ile başlayan Yeşil Kamanspor geçtiğimiz haftada deplasmanda Ankara DSİ’yi 2-1’le deviren hem rakibinin önüne geçip hem de kümede kalma umutlarını yeşertti. Yeşil-beyazlı temsilcimiz bu hafta kendi sahasında Yozgat ekiplerinden Çayıralan Esnafspor’u konuk edecek. Ligde topladığı 11 puanla 6’ncı sırada yer alan Çayıralan’ı taraftarlarının önünde devirmek isteyen Yeşil Kamanspor, galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Yeşil Kamanspor ile Çayıralan Esnafspor arasında oynanacak olan karşılaşma Pazar günü saat 14.00’da Kaman İlçe Stadyumunda oynanacak.

Ligde mücadele eden bir diğer temsilcimiz Yabanlıspor’da Sorgun deplasmanından puan arayacak. Sorgun Belediyespor ile Yabanlıspor’u karşı karşıya getiren maç Pazar günü saat 14.00’te Sorgun İlçe Stadyumunda oynanacak.  (HABER: SALİH GÜNER)