TFF Deplasmanlı Bölgesel Amatör Ligi 5’inci Bölge 3’üncü Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Yeşil Kamanspor, Pazar günü Ligin 9’uncu haftasında kendi sahasında lider Keçiören Bağlumspor’a tek golle mağlup olarak yenilgilerine bir yenisini daha ekledi.

Galibiyete hasret kalan yeşil-beyazlı temsilcimiz Yeşil Kamanspor, ilk yarının son maçında evinde grubun güçlü ekiplerinden olan Başkent ekibi Keçiören Bağlumspor’u Kaman İlçe Stadyumunda sağırladı.

Murat Durgutluoğlu, Gülay Elitok ve Adem Kıyak hakem triyosunun birlikte yönettiği maça Keçiören Bağlumspor etkili başladı. Mücadelenin 15’inci dakikasında gelişen Keçiören Bağlumspor atağında Hasan Ilıcan kalecinin sağından meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak skoru 1-0 yaptı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Keçiören Bağlumspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Mücadelenin 2’nci yarısında her iki ekip fazla atak bulamazken, karşılaşma ilk yarıda atılan golle 1-0 sona erdi.

Bu sonucun ardından galibiyetle tanışamayan Yeşil Kamanspor 1 puanla ilk yarıyı son sırada tamamlarken, puanını 20 yapan Keçiören Bağlumspor ise ilk devreyi lider olarak tamamladı.

Bölgesel Amatör Ligi 5’inci Bölge 3’üncü grupta Ligin 2’nci yarısı 30 Ocak tarihinde kaldığı yerden devam edecek. Temsilcimiz Yeşil Kamanspor, 2’nci yarının ilk maçında sahasında bir diğer temsilcimiz Yabanlıspor’u konuk edecek.(HABER: SALİH GÜNER)