Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden temsilcilerimiz bu hafta Başkent ekipleriyle önemli bir sınav verdi. Yeşil Kamanspor deplasmanda Ankara DSİspor’u yenerek puanını 7’ye çıkartırken, Yabanlıspor evinde lider Ankara DSİ ile golsüz berabere kaldı.

YEŞİL KAMANSPOR 2’DE 2 YAPTI

Ligde düşme hattında yer alan temsilcimiz Yeşil Kamanspor, Pazar günü düşme hattında bulunan rakibi Ankara DSİ ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Altındağ Örnek Spor Tesisinde oynanan maçın ilk devresini Yeşil Kamanspor 1-0 mağlup kapattı. Mücadelenin 2’nci yarısına fırtına gibi başlayan yeşil-beyazlı ekibimiz 56’ncı dakikada Görkem Kabakçı’nın golüyle skoru 1-1 yaptı.

İkinci yarıya etkili başlamanın ve attığı golle beraberliği sağlamanın vermiş olduğu moralle ataklarını sıklaştıran ve rakip kalede daha fazla görülmeye başlayan Yeşil Kamanspor 90’ıncı dakikada Görkem Kabakçı’nın golüyle skoru 2-1 yaptı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Yeşil Kamanspor, geçtiğimiz hafta Yabanlıspor galibiyetinin ardından bu kez de deplasmanda kazanarak üst üste 2’nci galibiyetini alarak puanını 7 yapıp 1 basamak yükselerek haftayı 8’inci sırada tamamladı.

KRİTİK MAÇTAN GOL SESİ ÇIKMADI

Ligde galibiyete hasret olan bir diğer temsilcimiz Yabanlıspor kendi sahasında ligde şampiyonluk mücadelesi veren Ankara DSİ ile karşılaştı. 90 dakika boyunca her iki ekibin atakları golle sonuçlanmayınca mücadele başladığı gibi 0-0 sona erdi. Bu sonucun ardından Yabanlıspor puanını 7 yapıp haftayı 7’nci sırada tamamladı. Başkent ekibi Ankara TKİ ise bu sonucun ardından puanını 19 yapıp 3’üncü sıraya geriledi.

Bölgesel Amatör Ligi 5’inci Bölge 3’üncü grupta mücadeleye Pazar günü oynanacak olan 4 karşılaşmayla devam edilecek. Temsilcimiz Yeşil Kamanspor kendi sahasında Çayıralan Esnafspor’u konuk ederken, Yabanlıspor ise deplasmanda Sorgun Belediyespor’la karşı karşıya gelecek. (HABER: SALİH GÜNER)