Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Beyaz Grup 11’inci haftasında temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Pendikspor maçının hazırlıklarına Güneykent tesisinde devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekibimiz güçlü rakibi karşısında sahadan 3 puan hedefi ile çalışmalarını sürdürüyor.
Pazar günü kendi sahasında son 4 karşılaşmasında puan alamayan ve ligin dibine demir atan Akhisarspor’a 1-0’lık skorla mağlup olup zirve yarışında 3’üncü kez evinde galibiyet sevinci yaşayamayıp taraftarlarını üzen Kırşehir Belediyespor’da gözler, Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Pendikspor maçına çevrildi. 
Ligde zirve hattının 5 puan gerisinde yer alan yeşil-beyazlı ekibimiz, Pendikspor ile zirvede var olma adına çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak. Kırşehir temsilcisi, Pendikspor ile Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı maçın hazırlıklarına dün Güneykent tesisinde yaptığı çalışmalar devam etti.
Dün Güneykent Tesisi’nde yapılan idman öncesinde Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu, Akhisarspor maçının genel değerlendirmesini yaptı. Saha ortasında futbolculara hatalarını anlatan yeşil-beyazlı teknik adam, Cumartesi günü karşılaşacakları Pendikspor maçının önemine değindi. Futbolcular, daha sonra ısınma hareketleriyle yenileme idmanı gerçekleştirdiler.
Saat 13.00’da Güneykent sahasında gerçekleştirilen idmana tam kadro katılan Kırşehir Belediyespor’da futbolcuların son derece istekli olmaları dikkat çekti.
Akhisarspor karşısında sahaya galibiyet parolasıyla çıktıklarını belirten Hocaoğlu, “Maçın hazırlıkları çerçevesinde de vermiş olduğu röportajda da karşılaşmanın zor geçeceğini söylemiştim. Akhisarspor son 4 maçtır galibiyet yüzü görmüyordu. Çok kritik bir noktada önemli bir 3 puan daha kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyoruz. Çabuk toparlanmamız lazım ve önümüzde İstanbul’da oynanacak olan Pendikspor karşılaşması var. O maça en iyi şekilde hazırlanıp puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyoruz. İnşallah sonu bizim açımızdan çok iyi biten bir karşılaşma olur. Pendikspor maçında da İstanbul’da yaşayan hemşerilerimizin desteği ile puan veya puanlar dönmek istiyoruz” şeklinde konuştu. (HABER: SALİH GÜNER)