Geçen sezon Kırşehir Belediyespor’un kalesini koruyan Bekir Sevgi’nin ayrılmasının ardından kaleci arayışlarını sıklaştıran yeşil-beyazlılar, en son Sakaryaspor’da oynayan Ahmet Sabri Fener’i kadrosuna kattı.
Yeşil-beyazlı ekiple sözleşme imzalayan kaleci Ahmet Sabri Fener, başarılı olacağına inandığını ifade etti.
Başkan Mustafa Bulut ta, güçlü bir kadro kurdukları inancında olduğunu belirterek, kaleci Ahmet Sabri Fener’e başarılar diledi.
AHMET SABRİ FENER
5 Mayıs 1992 yılında Konya’da dünyaya gelen Ahmet, futbola da şuan Kırşehir Belediyespor ile aynı grupta olan 1922 Konyaspor’da başladı. 11 yıl boyunca 1922 Konyaspor forması giyen başarılı eldiven, 2013 yılında Süper Lig ekiplerinden İttifak Holding Konyaspor’a transfer oldu. 2 yıl boyunca Konyaspor’da yedek bekleyen Ahmet, daha sonra Gaziantepspor’la 3 yıllık sözleşme imzaladı. Konya doğumlu tecrübeli file bekçisi Ahmet daha sonra Elazığspor (4 yıl), Adana Demirspor (2 yıl) ve son olarak 2019 yılında Sakaryaspor forması giydi.
Ahmet Sabri’nin Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) kayıtlarına göre Bölgesel Gençlik Geliştirme U18 Ligi’nde 16 maç, Bölgesel Gençlik Geliştirme U18 Türkiye Finalleri’nde 2 maç, Deplasmanlı Süper Gençler Ligi’nde 12 maç, TFF 1’inci Ligi’nde 29 maç, TFF 2.Ligi’nde 55 maç, Türkiye Kupasında 12, U21 Ligi’nde ise 3 maçta görev yaptı. (HABER: BEYHAN BALLI)