Zonguldakspor maçı Sonrası Kulüp Başkanı Bulut açıklamada bulundu:

“Yenilgiden çok yönetimin 
sabote edilmesine üzüldük”

Bulut: “Takımımıza kim zarar veriyorsa bunun altında kalır ve faturası da ağır olur”

TFF 2’nci Lig Beyaz grup 4’üncü hafta maçında Kırşehir Belediyespor’un sahasında Zonguldak Köürspor’a 2-0 yenilmesinin ardından Kulüp Başkanı Mustafa Bulut, kendileri açısından sürpriz bir sonuç olduğunu ve bu yenilgiyi hiç kimsenin beklemediğini söyledi.
Beyaz Grubun 4’üncü haftasında Zonguldakspor’u konuk eden Kırşehir Belediyespor her iki yarıda kalesinde gördüğü gollerle sahadan 2-0 yenik ayrıldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kırşehir Belediyespor Futbol Kulübü Başkanı Mustafa Bulut, “Beklemediğimiz bir sonuç aldık. Ligde puanı olmayan Zonguldakspor’a 2-0 gibi bir sonuçla kaybettik. Bugün sahada iyi bir oyun sergileyemedik. Futbolda bu tip sonuçlar her zaman oldu, bundan sonra da olmaya devam edecek. Maçın hakemi de çok kötü bir yönetim sergiledi ama bu bahanenin ardına sığınmıyoruz. Bu tür skorlar var bazen çok motive olmakta böyle sonuçlar ortaya çıkarabilir. Bizler yönetim olarak oyuncularımıza ve teknik ekibimize inanıyoruz. Bunların telafisi olacaktır daha yolun başındayız. Önümüzdeki hafta Bucaspor ile oynayacağız o maça çok iyi hazırlanacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde olup bu kötü mağlubiyetlerin altından beraber kalkacağız” ifadelerini kullandı.
Kırşehir Belediyespor’un kimsenin değil, Kırşehir’in takımı olduğunu ve bu takım üzerinde hiç kimsenin kişisel bir beklentisinin olamayacağını da belirten Başkan Mustafa Bulut, bu konuda şunları söyledi:
“Bizler yapılan genel kurul sonunda göreve geldik ve bu yönetim 3 yıl için görev aldı. Şuan ikinci yılımızda da görevimizin başındayız. Sezon başında yeni baştan genç ve dinamik bir kadro kurarak lige başladık ve kurduğumuz takımımız lige fırtına gibi bir başlangıç yaptık. Pazar günü sahamızda aldığımız beklenmedik yenilgiye elbette çok üzüldük. Futbolda bazen böyle şanssızlıklar oluyor ve istenmeyen sonuçlar alınabiliyor. Bunlar normal olan şeyler ancak bizlerin asıl üzüntüsü birilerinin Kırşehir Belediyespor üzerinde bir beklenti içine girerek başka hesaplar içinde olmalarıdır. 
Kongreyle iş başına gelen bir yönetim varken ve bu yönetim bütün imkânlarını zorlayarak başarılı bir ekip kurmuş ve 2’de 2 yapmış iken, birileri ortaya çıkıp yönetimi sabote ediyor. Bunu kabul etmek mümkün mü? Yapılan son derece yanlıştır. Bu durumu sadece biz kulüp yöneticilerini değil, bütün Kırşehir halkını ve sporseverleri üzmüştür. 
“Gerek maç esnasında bu durumu protesto edip karşı tribünü boşaltıp protokol tarafına geçen sağduyulu taraftarlarımız ve gerekse de maçtan sonra bizleri arayarak hem üzüntülerini ifade etmişler, Yönetimin ve takımın yanında olduklarını beyan ederek tam destek vermişlerdir. Herkes biliyor ki geçen yıl pandemi ve bütün ekonomik sıkıntılara rağmen Kırşehir Belediyesporumuzu play-offlara çıkarmayı başarmış ve final e bir maç kala kaybederek 1. Lig’in kapısından dönmüştük. Bu yıl da takımımızı 2. Lig’te başarıyla temsil etmeye çalışırken, bir takım kişilerin kulübümüze bu şekilde çomak sokarak zarar vermelerini de kabul edemiyoruz.  Bu durumdan oyuncularımızda ister istemez etkilenmekteler ve bu sahaya yansımaktadır. Eğer bu takım başarısız olursa bunun vebali de onlarda olacak ve onlar bu vebalin altında kalacaktır. Tabi olan da gecemizi gündüzümüze katarak başarıyla Türkiye liglerinde temsil etmeye çalıştığımız Kırşehir Belediyesporumuza ve Kırşehirimize olacaktır. Ben Kırşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı olarak buradan İstanbul’dan, gelip, bir avuç taraftarı yanına alarak takımımızı ve bizleri sabote edenleri bir hemşerim olarak uyarıyorum.  Yaptıkları son derece yanlıştır. Hiç kimse bu takım üzerinde hesap yapmasın, ikilik çıkarmasın ve varsa bir düşünceleri ve hesapları yapılacak kongrelerde ortaya çıkıp yönetime talip olsunlar. Yoksa yapılan bu tutum takımımıza ve Kırşehir’imize büyük zarar veriyor ve bu zararın faturası onlara çıkacaktır.” (HABER: SALİH GÜNER)