Kırşehir Belediyespor As Başkanı Çağatay Han Torun:
“Yeni hocamızla güzel ve 
mutlu günlere ulaşacağız”

Kırşehir Belediyespor As Başkanı Çağatay Han Torun, takımlarının Ankara Demirspor karşısında oynadığı futboldan ve verilen mücadeleden mutlu olduklarını, önümüzdeki maçlarda mutlaka şeytanın bacağını kırarak seri galibiyetler alarak çıkıya geçeceklerine inandığını söyledi.
1-1 biten Ankara Demirspor maçının hemen ardından Teknik direktör olarak Hakan Karaca’ya anlaştıklarını açıklayan As Başkan Çağatay Han Torun, "Bugün oynadığımız Ankara Demirspor maçında sahaya kişiliklerini koyan ve terlerinin son damlasına kadar formaları ve onurları için mücadele eden tüm takımımızı tebrik ediyorum. İki maçtır görüyorum ki futbolda şans faktörü de çok önemli. Bugün yine şans yanımızda değildi, ancak elbet şeytanın bacağı kırılacaktır. Bugün anlaşmaya vardığımız hemşerimiz Hakan Karaca ile umut ederim ki daha güzel ve mutlu günlere ulaşacağız. Tüm mücadelemiz takımızın layık olduğu yere bir an önce gelmesi içindir. İnanıyorum ki en kısa sürede toparlanıp üst sıralara doğru yükseleceğiz" dedi.
Kırşehir Belediyespor’un puan cetvelinde bulunduğu yerde olmasını kabul edemediklerini beliren Çağatay Han Torun, “Bu sezon özellikle kendi sahamızda kaybettiğimiz maçlardan dolayı puan cetvelinde layık olduğumuz yerde değiliz. Üç puanlı sistemde iki maç kazansak ilk beş arasında yer bulabiliriz. İki maç kaybetsek küme düşme hattında oluruz. Biz artık önümüze bakıyor ve kısa sürede toparlanıp yeniden çıkışa geçmek istiyoruz. Takımımızın başına getirdiğimiz Hakan karaca hocamızla bir ivme yakalar ve devre arasında ihtilaç duyulan mevkilere birkaç takviye yaparsak play-off hedefimize ulaşa cağımız inancındayız” diye konuştu.  (HABER: SALİH GÜNER)