Son haftalarda aldığı başarısız sonuçların ardından Hakkı Hocaoğlu ile yollarını ayıran TFF 2. Lig, Beyaz Grup ekiplerinden Kırşehir Belediyespor, Kırşehirli Teknik Direktör Hakan Hayati Karaca ile anlaştı.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Beyaz grupta son haftalarda aldığı başarısız sonuçların ardından teknik sorumlu Hakkı Hocaoğlu ile yolların ayrılmasının ardından 1-1 biten maçta kaleci Antrenörü Sinan Özdoğan sahaya çıktı. 
Teknik Direktör arayışlarına başlayan Kırşehir Belediyespor Kulübü ilk aday olarak hemşerimiz Hakan Karaca gündeme alındı. Hakan Karaca 1-1 biten Ankara Demirspor maçını tribünden takip ederken, maçın bitimini ardından resmi hesaptan anlaşma sağlandığı açıklandı.
Sahasında ağırladığı Ankara Demirspor ile berabere kalan Kırşehir Belediyespor  16 puan ile 15. sırada yer aldı. Maçın ardından resmi sosyal medya sayfasından teknik direktörlüğe Hakan Karaca'nın getirildiği bildirildi.1972 Kırşehir doğumlu olan Hayati Hakan Karaca geçtiğimiz sezon Adıyamanspor'u 2. lige çıkararak büyük başarı elde etmişti. Karaca'nın yardımcıları ise Gökhan Çelebi ve Hakan Uzgören olacak.
“ÇOK MUTLUYUM”
Kırşehir Belediyespor’un çiçeği burnunda Teknik Direktörü Hakan Karaca, Ankara Demirspor maçının ardından gazetemize yaptığı açıklamada çok mutlu olduğunu ve buraya başarılı olmak için geldiğini söyledi.
Kırşehir Belediyespor’u yakından takip ettiğini ve iyi bir oyuncu profiline sahip bir takım olduğunu söyleyen genç teknik adam, “Kırşehir ekibi ligde zor günler geçiriyor. Bizlerde bunu bilerek çok büyük bir sorumluluk altına girip takımın sorumluluğunu üzerimize aldık. Kırşehir Belediyespor yönetimi ve taraftarların büyük ilgisi bizleri son derece mutlu etti. İnşallah bu ilginin karşılığında takımı hak ettiği yere çıkarırız. Yolumuz uzun. Bu yolda en büyük desteği Kırşehirspor taraftarları verecek. İnşallah onların desteğini her maç hissederiz. Tekrar her iki taraf için hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
Cumartesi günü Ahi Stadı’nda oynanan Kırşehir Belediyespor-Ankara Demirspor maçını tribünden izleyen yeşil-beyazlı ekibimizin çiçeği burnunda Teknik Direktörü Hakan Hayati Karaca, akrabası Aydın Atabey ile 1-1 biten maçın ardından “Kırşehir Çiğdem” Gazetesi” İmtiyaz Sahibi Salih Güner ve gazetemiz spor yazarlarından, Kırşehirspor’un eski başarılı futbolcularından, antrenörümüz ve hakemimiz Abdurrahman Cem’le tanıştı. Abdurrahman Cem ve Salih Güner, Teknik Direktör Hakan Hayati Karaca’yı kutlayarak başarılar dilediler.
Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut ta maçın ardından Teknik Direktör Hakan Hayati Karaca bir araya gelerek, başarılar diledi.  
Hakan Karaca ve yardımcıları Gökhan Çelebi ve Hakan Uzgören ile kaleci antrenörü Sinan Özdoğan ve Hacı Ahmet Çelik, Güneykent Tesisleri’nde bir araya gelerek takımla birlikte çalışmalara başladı.  (HABER: SALİH GÜNER)