Pazar Günü oynanan Kırşehir Belediyespor-Tuzlaspor maçının ilk onbirinde kadroda yer olmayan yeşil-beyazlı ekibimizin forvet oyuncusu Yaşar Çetin, devre arasında taraftarların temposunun ardından ikinci yarıda oyuna dahil oldu ve attığı beraberlik golü ile taraftarların adeta sevgilisi oldu.
Aslan Karabüklü olan ve sezon başında İnegölspor’dan Kırşehir Belediyespor’a transfer olan Yaşar Çetin, attığı gollerle yeşil-beyazlı ekibimizin taraftarlarının gönlünü fethetmeye devam ediyor.
Yaşar Çetin, yeşil-beyazlı ekibimizin formasıyla oynadığı 18 lig maçında 4 gol kaydetti.
Kırşehir Belediyespor’un Tuzlaspor karşısında gol bölgesinde zorlandığını gören yeşil-beyazlı ekibimizin taraftarları “Yaşar oynadığı mücadeleci futbolu ile rakip takımların defansını hallaç pamuğuna çeviriyor. Oynadığı maçlarda gol atmasa da gol attırıyor. Böyle verimli bir futbolcuya sahip olduğumuz için mutluyuz. Bu maçta rakibin savunmasının uzun boylu futbolculardan kurulu olması nedeniyle yapılan tüm ortaları rakip oyuncular uzaklaştırdı. Biz de bunu görerek Yaşar Çetin’in en azından ikinci yarıda maça alınmasını için tempo tuttuk. Hocamız da ikinci yarıya oyuna aldı ve Yaşar da kendisine güvenenleri mahcup etmeyerek attığı golle bir puan almamızı sağladı” diye konuştular.
Karabükspor’da futbola başlayan ve uzun yıllarda burada oynayan Yaşar Çetin, Ofspor, Şanlıurfaspor, Tokatspor, Bugsaşspor, Sarıyer, Kastamonu 1966, Etimesgutspor ve İneagölsphor’da forma giydi.
Yaşar Çetin’in yeşil-beyazlı ekibimizle sözleşmesi bu sezon sonu sone erecek. (HABER: SALİH GÜNER)