TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden, ancak son haftalarda içeride ve dışarıda aldığı kötü sonuçlarla play-off yolunda büyük yara alan Kırşehir Belediyespor, yarın kendisi gibi alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Uşakspor’la deplasmanda karşılaşacak. Bu önemli maçı Ankara bölgesi hakemlerinden Demokrat Özgür Güney yönetecek.
Saat 14.00’te Uşak 1 Eylül Stadyumu’nda oynanacak maça galibiyet parolası ile giden 
temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, Uşakspor’u yenerek kötü gidişe son verip, taraftarlarının gönlünü almak istiyor. 
Ligin 2’nci yarısına 3-1’li Pazarspor galibiyeti ile başlayan yeşil-beyazlı ekibimiz iyi futbol sergilediği maçta Amedspor’la 1-1 berabere kalırken daha sonra Bucaspor’u 3-1, 1922 Konyaspor’u da 2-1’le geçerek bir anda zirvede söz sahibi oldu.
Üst üste gelen başarılı sonuçların ardından Play-Off hedefini sürdüren yeşil-beyazlı temsilcimize ne olduysa Erzincanspor maçının ardından oldu. Erzincanspor’la 1-1 berabere kalan Kırşehir temsilcisi ardından deplasmanda 1-0’lık skorla Tarsus İdmanyurdu’na mağlup olurken, uzun zaman sonra yenilgiyle tanıştı.
Tarsus yenilgisi sonrası evinde 2-0 geriden gelerek Ispartaspor’la 2-2 berabere kalan yeşil-beyazlı temsilcimizin 2’nci yarıdaki 2’nci yenilgisini Akhisar karşısında aldı. Mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı maçta Akhisarspor’a 90’ncı dakikada yediği golle sahadan 1-0’lık skorla mağlup ayrılan Kırşehir Belediyespor, evindeki son maçında da lider Pendikspor’a kendi kalesinde attığı golle 1-0 yenik ayrılarak galibiyet hasretini 5 maça çıkardı.
    Kırşehir Belediyespor Kulübü Basın Sözcüsü Battal Çelik, yarın Uşakspor’la oynayacakları maçı mutlaka kazanmak zorunda olduklarının bilincinde olduklarını belirterek, “Galibiyet istiyoruz. Ama futbolda her sonuç alınabilir. Her iki takım için de zor geçecek bir maç biz kazanıp, kötü gidişe son vermek istiyoruz” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)