Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı Grupta ilk yarı yarın oynanacak olan 10 karşılaşmayla sona erecek. Temsilcimiz Kırşehir Belediyespor Ligin 19’uncu haftasında sahasında ligin son sırasında yer alan ve artık herkesin bir alt lige düştü, gözüyle baktığı Kardemir Karabükspor’u konuk edecek. Ahi Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’te başlayacak.
TFF 2’nci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, Gürses Kılıç’ın istifa etmesinin ardından vakit kaybetmeden tecrübeli teknik adam Ercüment Coşkundere ile anlaştı. 
Temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, önceki gün Neşet Ertaş Kültür Merkezi’nde Teknik Direktör Ercüment Coşkundere’ye imza attırdı. Yeşil-beyazlı ekibimizin Başkanı Mustafa Bulut Coşkundere ve ekibine başarılar diledi. 
İLK YARIDA SON MAÇ
Yeşil-beyazlı temsilcimiz sahasında konuk edeceği Kardemir Karabükspor maçıyla birlikte ilk yarıdaki son karşılaşmasını tamamlayacak.
2’nci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, 2020-2021 Futbol Sezonuna Ege ekibi Turgutlu deplasmanıyla başlarken, güçlü rakibiyle başa baş geçen mücadelenin sonunda 90+4’üncü dakikada köşe vuruşundan gelen golle sahadan 1-0’lık skorla yenik ayırmasının ardından Ligin 2’nci haftasında sahasında konuk ettiği Etimesgut Belediyespor’la 0-0 berabere kalmıştı.
Yeşil-beyazlı temsilcimiz, 3’üncü haftada da deplasmanda Kastamonuspor’u ve 4’üncü haftada evinde 1922 Konyaspor’u 1-0’lık skorlarla yenmeyi başardı. Kastamonuspor ile 1922 Konyaspor maçlarıyla üst üste gelen 1-0’lık skorlarla galibiyetlerin ardından 5’inci haftada da deplasmanda Eyüpspor karşısında 2-1’lik skorla mağlup olan Kırşehir Belediyespor, 6’ncı haftada da sahasında 2-0 geriye düştüğü maçta Tarsus İdmanyurdu ile 2-2 berabere kaldı. 
Yeşil-beyazlı temsilcimiz son maçta ise deplasmanda Kırklarelispor’u Ahmet Karadayı’nın tek golüyle 1-0’lık skorla mağlup etmeyi başardı. Kırklarelispor maçının ardından 3 maçlık galibiyet özlemine son veren yeşil-beyazlı ekibimiz Vanspor’u da aynı skorla yenerek ligdeki 4’üncü galibiyetini alıp puanını 14 yaparak 4’üncü sıraya yükselmişti.
Kırşehir Belediyespor, Ligin 9’uncu haftasında deplasmanda oynaması gereken maçta Pazarsporlu futbolcuların Koronavirüs testlerinin pozitif çıkmasının ardından haftayı maç yapmadan geçirirken geçtiğimiz maçta ise sahasında 1-0’lık skorla Sakaryaspor’a mağlup oldu. Sakaryaspor mağlubiyetinin ardından Bursa’ya moralsiz giden ve deplasmanda Karacabey Belediyespor’la 2-2 berabere kalan yeşil-beyazlılar, 2 maçtaki galibiyet hasretini Bodrumspor’u 3-0, Sivas Belediyespor’u da 3-1 yenerek son vermişti. 
Kırşehir temsilcisi geçtiğimiz hafta Mamak FK ile 1-1 berabere kalırken, son oynadığı maçta ise sahasında Pendikspor’u Volkan Altınsoy’un golüyle 1-0 yenerek evindeki galibiyet serisine devam etti.  Pendik galibiyeti sonrasında erteleme maçında Pazarspor ile golsüz berabere kalan yeşil-beyazlı temsilcimiz deplasmandaki galibiyet hasretine ise 5-3’lük Elazığspor maçıyla son vermişti.
Zirveye adın adım yaklaşan Kırşehir Belediyespor, son oynadığı maçta Bayburt Özel İdarespor ile golsüz berabere kalarak rakiplerinin de puan kaybetmesiyle büyük bir şansı tepmiş oldu.
Bayburt beraberliğinin şokunu üzerinden atamayan Kırşehir Belediyespor, geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı Serik Belediyespor’a da yenilerek bu sezon 3’üncü mağlubiyetini aldı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, oynadığı 18 maçta 8 galibiyet, 6 beraberlik ve 4’te yenilgi alarak 30 puanla 5’inci sıraya geriledi. Kırşehir temsilcisi bu 18 maçta attığı 23 gole karşılık kalesinde ise 15 gol gördü.
KARABÜKSPOR ZOR GÜNLER YAŞIYOR
Kırşehir Belediyespor’un kendi sahasında konuk edeceği Kardemir Karabükspor’un ligdeki durumu oldukça kötü. Kırmızı-lacivertli ekip ligde oynadığı 18 maçta 16 kez mağlup olurken, sadece 2 kez sahadan beraberlikle ayrıldı. Ligde hiç galibiyetini bulunmayan Karabükspor, -1 puanla sonuncu sırada yer alıyor. Spor otoriteleri, Karabükspor’a bir alt lige düştü gözüyle bakıyor. (HABER: SALİH GÜNER)