Kendi sahasında ligde hiç galibiyeti olmayan Ankara DSİ’ye mağlup oldu 

YABANLISPOR’UN UMUTLARI BİTTİ!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Ligi 5’inci Bölge 3’üncü grupta mücadele eden ve kümede kalma mücadelesi veren temsilcimiz Yabanlıspor, Pazar günü kendi sahasında kümeden düşen Ankara DSİspor’a 2-1 yenildi ve ligte kalma umutlarını bitirdi.

Mucur İlçe Stadyumunda oynanan ve Cemal Emre Gömeç, Emre Baş, Melih Erdol hakem triyosunun yönettiği maç orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, 22’nci dakikada deplasman ekibi Ankara DSİ, Yusuf Yılmaz Avcı’nın penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti.

İlk yarıyı temsilcimiz Yabanlıspor 1-0 mağlup kapattı.

Karşılaşmanın 2’nci yarısına etkili başlayan Ankara DSİ 55’inci dakikada ilk golün sahibi Yusuf Yılmaz Avcı’nın golüyle 2-0 öne geçti.

2’nci yarının başında yediği golle 2-0 mağlup duruma düşen Yabanlıspor, 68’inci dakikada Samet Demirel’in golüyle skoru 2-1 yaptı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Yabanlıspor bu sezon ki 9’uncu yenilgisini alarak 7 puanda kaldı ve haftayı 8’inci sırada tamamlarken, ligte kalma umutlarını da bitirdi.

YEŞİL KAMANSPOR’DA MAĞLUP

BAL’daki bir diğer temsilcimiz Yeşil Kamanspor’da Pazar günü deplasmanda Sorgun Belediyespor’la karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 2-0 kaybeden yeşil-beyazlı ekibimiz bu sonucun ardından 10 puanda kalıp haftayı 7’nci sırada tamamladı.

Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadeleye Pazar günü oynanacak olan 4 karşılaşmayla devam edilecek. Temsilcimiz Yeşil Kamanspor evinde Osmancıkspor’la, Yabanlıspor ise deplasmanda Çayıralan Esnafspor’la karşı karşıya gelecek. HABER: SALİH GÜNER