Yabanlıspor’lu Ozan Efe: “Biz hedefe ulaşmak kararlıyız”

Yabanlıspor’un tecrübeli futbolcusu Ozan Efe, 3-3 sona eren Ankara TKİ maçının ardından yaptığı açıklamada “Biz hedefe ulaşmak kararlıyız” dedi.
Bölgesel Amatör Ligi’nin 2’nci haftasında deplasmanda Ankara TKİ il 3-3 berabere kalan Yabanlıspor’un tecrübeli futbolcusu Ozan Efe, "Kimle oynarsak oynayalım deplasmanda alınan 1 puan iyidir. Biz hedefimize gidiyoruz, şu anda konumumuz iyi ve bunu korumaya çalışıyoruz" dedi.
Rakipleri karşısında 2 defa öne geçtikleri müsabakadan beraberlikle ayrıldıkları için üzgün olduklarını belirten Ozan Efe, “İkinci devre kendi oyunlarına yakın bir futbol sergilediklerini aktaran Ozan Efe, “Herkesin bildiği gibi Ankara takımlarıyla oynuyorsanız her karşılaşma zorlu geçer. Bu karşılaşma da hem zorlu hem de oldukça zevkli geçti. Tabi ki 2 kez öne geçtiğimiz maçtan beraberlikle ayrılıyor olmamız üzücü fakat, kimle oynarsak oynayalım deplasmanda alınan 1 puan iyidir. Biz hedefimize gidiyoruz, şu anda konumumuz iyi ve bunu korumaya çalışıyoruz. Maçların hepsi zor ve ligin ikinci yarısında özellikle takımların eksiklerini giderdiği bir dönemden geçeceğiz. Önümüzdeki hafta evimizde oynayacağımız Sorgun Belediyespor maçını da kazanıp iddiamızı sürdürmek istiyoruz” diye konuştu. (HABER: SALİH GÜNER)