STADYUM: Mucur İlçe Stadyumu
HAKEM: Hüseyin Doğan
YABANLISPOR: Serdar**, Tugay**, Ömer**, Yiğit**, Eray***, Ozan**, Hacı Koray**, Onur**, Mevlüt**, Doğanay**, Samet****
YABANLISPOR (İkinci yarı): Yusuf*, Ömer Fevzi*, Emre*, Furkan*, Ege*, Sami*, Osman
ANTRENÖR: Ertuğrul Şimşek
YAHYALISPOR (İlk Yarı): Ömer*, Ali*, İsmail*, Ahmet*, Y.Emre*, Can*, Latif*, Turgut*, Harun*, Ersoy*, Hasan*
YAHYALISPOR (İkinci Yarı): Mustafa*, Osman*, Nufil*, Hasan*, Resul*, Turan*, Beytullah*, Umut*, Çağrı*, Kamil*, İhsan*
ANTRENÖR: Yücel Sarıgül
GOLLER: Dk.23, 52, 64 Samet Demirel (Yabanlıspor)
    
Bölgesel Amatör Ligi’nin başlamasına sayılı günler kala ilimizi BAL’da temsil edecek olan Yabanlıspor, yeni sezon hazırlıklarına tam gaz devam ederken yaptığı hazırlık maçlarıyla da göz dolduruyor. Sarı-siyahlı temsilcimiz yeni sezonun 5’inci hazırlık maçını Cumartesi günü Mucur İlçe Stadyumunda Kayseri BAL ekiplerinden Yahyalıspor ile yaptı. Yabanlıspor maçın başından sonuna kadar üstün futbolunu 3-0’lık skorla taçlandırdı.
Cumartesi günü Mucur İlçe Stadyumunda oynanan ve Hüseyin Doğan’ın yönettiği maça etkili başlayan Yabanlıspor karşılaşmanın 23’üncü dakikada Samet Demirel’in golüyle 1-0 öne geçti.
Golün ardından baskılı futbolunu sürdüren sarı-siyahlı temsilcimiz 32’nci dakikada Samet Demirel’in golü ofsayttan gerekçesiyle iptal edilirken ilk yarıyı 23’üncü dakikada Samet’in golüyle Yabanlıspor soyunma odasına 1-0 önde girdi.
İkinci yarıda rakip Yahyalıspor sahaya farklı 11’le çıkarken, Yabanlıspor’da da değişikliklerle 2’nci yarıya başladı.
Maçın 2’nci yarısına da fırtına gibi başlayan Yabanlıspor 52’nci dakikada Samet Demirel’in golüyle skoru 2-0 yaptı.
Oyunda ve skorda üstünlüğünü eline alan Yabanlıspor’un başarılı futbolcusu Samet 64’üncü dakikada kendisinin ve takımının 3’üncü golünü atarak skoru da 3-0 yaptı.
Maçın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Yabanlıspor, Eskil Belediyespor, Sarıkayaspor, Kırşehir Karması, Ürgüpspor maçının ardından sezonun 5’inci karşılaşmasında sahasında konuk ettiği Yahyalıspor’u 3-0’lık net bir skorla mağlup etmeyi başardı.
Yabanlıspor, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde çalışmalarına Mucur ilçe stadyumunda devam edecek. (HABER: SALİH GÜNER)