STADYUM: Bağbaşı Tesisi/Çim saha
HAKEM: Feridun Hoca
YABANLISPOR: Serdar**, Sami**(Ziya**), Eray**, Ömer**(Ege*), Ozan**, Onur**(Osman**), Mevlüt** (Ömer Fevzi**), Furkan** (Zekeriya**), Doğanay**, Tugay**(Emre*), Samet**
ANTRENÖR: Ertuğrul Şimşek
ÜRGÜPSPOR: İsmail Çiçek**, Melik**, Oğuzhan**, Mert**, Rıfat**, Gökhan**, Erhan**, Ekrem**, Fatih**, Osman**, Anıl Bircan**
YEDEKLER: İsmail Yılmaz, İsmail Çalışkan, Erdal, Hasan, Emirhan, Sinan, Berkay, Can, Burak, Turgay, Beytullah, İlyas, Ergin
ANTRENÖR: Mahmut Sami Akyüz
GOLLER: Dk.32 Ozan Efe, Dk.64 Doğanay, Dk.73 Zekeriya, Dk.80 Samet (Yabanlıspor), Dk.9 Osman, Dk.11 Anıl, Dk.76 İlyas (Ürgüpspor)

Bu sezon ilimizi Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) temsil edecek olan Yabanlıspor, yeni sezonun hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Sarı-siyahlı temsilcimiz yeni sezonun hazırlıkları çerçevesinde Pazartesi günü Bağbaşı Tesisindeki Çim sahasında Nevşehir’i BAL’da temsil edecek olan Ürgüpspor ile karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli ve gollü geçen maçı Yabanlıspor 2-0 geriden gelerek 4-3 kazanması bildi.
Yabanlıspor, zorlu lig öncesi hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Sarı-siyahlı temsilcimiz Nevşehir’i BAL’da temsil edecek olan Ürgüpspor’la Bağbaşı Çim sahasında karşılaştı.
Feridun hocanın yönettiği maça oldukça etkili başlayan taraf Ürgüpspor oldu. Deplasman ekibi karşılaşmanın henüz 9’uncu dakikasında Osman ile 1-0 öne geçti.
Erken gelen golün vermiş olduğu moralle 2 dakika sonra 11’inci dakikada Anıl ile Ürgüpspor farkı 2’ye çıkardı.
İlk dakikalarda kalesinden 2 gol çıkaran Yabanlıspor 15’inci dakikanın ardından oyunun hakimi olurken, 28 ve 30’uncu dakikalarda Samet Demirel ile net pozisyonları harcarken dakikalar 32’yi gösterdiğinde Ozan Efe, ceza sahası dışından meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak skoru 2-1 yaptı ve ilk yarı 2-1 Ürgüpspor’un üstünlüğü ile tamamlandı.
Mücadelenin 2’nci yarısına etkili başlayan Yabanlıspor, 64’üncü dakikada Doğanay ile skoru 2-2 yaptı. Oyuna sonradan giren Zekeriya dakika 72’de sahneye çıkarak Yabanlıspor’u 3-2 öne geçirirken, galibiyet golüne fazla sevinemeden 76’ncı dakikada Ürgüpspor’dan İlyas ise skoru 3-3 yaptı.
Oyun disiplininden kopmayan Yabanlıspor, 80’inci dakikada Samet Demirel’in golüyle skoru 4-3 yaptı.
Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Yabanlıspor sezonun 4’üncü hazırlık maçında konuk ettiği Ürgüpspor’u 4-3’lük skorla mağlup etti.
Yabanlıspor yeni sezonun hazırlıklarına Mucur İlçe Stadyumunda devam edecek. (HABER: SALİH GÜNER)