Geçtiğimiz sezon tarihinde il defa Kırşehir 1’inci Amatör Küme Futbol Ligi’nde şampiyon olan ve ilimizi Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde temsil eden Yabanlıspor’da yeni sezon hazırlıkları sesiz bir şekilde devam devam ederken, geçtiğimiz yıl kulübün başkanlığını yapan taraftarların sevgisini kazanan Oğuzhan Işık, şok bir kararla istifa etmişti.
Yabanlıspor taraftarları bu istifa haberi ile sarsılırken, geçtiğimiz sezon kalan maçların oynanmamasından dolayı ertelenen ve ligde kalan sarı-siyahlılar, bu sezon sil baştan kurulacak.
Önce yönetim ile başlayacak olan Yabanlıspor, daha sonra iç ve dış transferlerle lige hazır hale gelmeye çalışacak.
Sarı-siyahlı taraftarlar Oğuzhan Işık’ı tekrar takımın başında başkan olarak görmek isterken, yaptıkları ortak açıklamada: “Oğuzhan Başkanın bu takımın kurulmasına büyük emeği olduğunu ve biz taraftarların her zaman yanında. Geçtiğimiz sezon tarihimizde ilk defa Bölgesel Amatör Ligi’ne katıldık ve Kırşehir’i temsil etme hakkı elde ettik. İlk senemizde maalesef istediğimiz sonuçları alamadık. Bu sezon ise başkan olarak Oğuzhan Işık’ı görmek istiyoruz. Oğuzhan başkan ile yeni bir sayfa açıp Yabanlıspor’un ismini yukarılara taşımak istiyoruz. Biz taraftarlar olarak her zaman Oğuzhan Başkanın yanında olacağız. Yeter ki Oğuzhan başkan tekrar ait olduğu yere geri dönsün. İnşallah ligler tekrar başlar. Futbolu çok özledik” açıklamasında bulundular. (Haber: Salih GÜNER)