Sarı-siyahlı temsilcimiz, Pazar günü sahasında Reyhanlıspor ile karşılaşacak

YABANLISPOR, REYHANLI’YI AĞIRLIYOR

SPOR Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden ve haftayı Kayseri’ deplasmanında aldığı 5-0’lık yenilgi ile kapatan temsilcimiz Yabanlıspor, ligin 8’inci haftasında Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Hatay ekibi Reyhanlıspor’u konuk edecek.
Ahi Evran Üniversitesi Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’te başlayacak. Bu önemli mücadeleyi ise Erzincan bölgesinden Salih Soydan yönetecek.
Ligde bir türlü istediği skorları alamayan ve özellikle deplasmanda aldığı farklı yenilgilerle birlikte ligin dibinde yer alan Yabanlıspor, Reyhanlıspor’u yenerek puanını 6 yapıp ligde rahat bir nefes almak istiyor. 2 hafta önce sahasında Sorgun Belediyespor’u yenerek ligdeki ilk galibiyetini alan Yabanlıspor, geçtiğimiz hafta Kayseri deplasmanında ise 5-0’lık farklı bir skorla dönerek taraftarını yine üzdü. Galibiyetten başka bir şey düşünmeyen Yabanlıspor, zorlu maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatili beklemeye başladı.
MAÇIN HAKEMLERİ BELLİ OLDU
Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 5’inci grup 8’nci hafta maçında Yabanlıspor’un sahasında karşılaşacağı Reyhanlıspor maçının hakem triyosu belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) resmi sayfasından yapılan açıklamaya göre Pazar günü saat 14.00’te Ahi Evran Üniversitesi stadyumunda oynanacak olan Yabanlıspor-Reyhanlıspor maçını Erzincan bölgesinden Salih Soydan yönetecek. Soydan’ın zorlu 90 dakikada yardımcılıklarını ise Artvin bölgesinden Mehmet Türk ve Bayram Ustabaş yapacak. Artvin Bölgesinden Mert Başköylü ise 4’üncü hakem olarak görev yapacak. (HABER: SALİH GÜNER)