STADYUM: Mucur İlçe Stadyumu
YABANLISPOR: Serdar** (Yusuf**), Faruk**, Ozan**, Sami** (Mevlüt**), Ömer Fevzi**, Onur** (Samet**), Furkan**, Zekeriya** (Eray**), Yusuf**, Ömer** (Tugay**), Enes** (Hacı Koray**)
ANTRENÖR: Ertuğrul Şimşek
KIRŞEHİR AMATÖR KARMASI: Ali Osman**, Yunus Atasoy**, Sadık**, Kürşat** (Erdal*), Muhammed Aybar**, Doğan**, Yunus Emre**, Deniz** (Mert*), Eser Koçak**, Batuhan** (Burak*), Bilal**
ANTRENÖR: Tayfur Kaya
GOLLER: Dk.13 Ozan Efe, Dk.22 Enes, Dk.34 Ziya, Dk.67, 73, 81 Samet Demirel, Dk.70 Mevlüt Şimşek (Yabanlıspor)


Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda ilimizi Bölgesel Amatör Ligi’nde temsil edecek olan Yabanlıspor, yeni sezon hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Sarı-siyahlı temsilcimiz yeni sezon hazırlıklarına yaptığı özel karşılaşmalarla dem ediyor. Yabanlıspor, hazırlık maçları kapsamında Cumartesi günü Mucur İlçe Stadyumunda Kırşehir Amatör Kümede futbol oynayan gençlerden kurulu takımlar karşı karşıya geldi. 
Karlı havada oynanan maçı Yabanlıspor, Ozan, Enes Ziya, Samet (3) ve Mevlüt’ün golleriyle 7-0 kazandı.
2021 Futbol sezonunda 5’inci bölge, 4’üncü grupta Yahşihanspor, Sorgun Belediyespor, Çayıralan Esnafspor ve Yeşil Kamanspor’la birlikte bir üst tura yükselme mücadelesi verecek olan Yabanlıspor, yeni sezon hazırlıklarına tam gaz devam ediyor.
Sarı-siyahlı temsilcimiz Cumartesi günü Kırşehir’de Amatör Küme Futbol takımları forması giyen futbolculardan kurulu Amatör karması ile karşı karşıya geldi.
Mucur İlçe Stadyumunda oldukça soğuk ve kar yağışı altında oynanan maça oldukça etkili başlayan Yabanlıspor 13’üncü dakikada Ozan Efe’nin golüyle 1-0 öne geçti.
Erken gelen golün vermiş olduğu moralle ataklarını sıklaştıran Yabanlıspor 22’nci dakikada Enes ve 37’nci dakikada Ziya’nın golleriyle soyunma odasına 3-0 öne girdi.
Mücadelenin 2’nci yarısında as futbolcularını sahaya sokan Antrenör Ertuğrul Şimşek farklı galibiyetle sahadan ayrılan taraf oldu.
2’nci yarıya da etkili başlayan Yabanlıspor, 67, 73 ve 81’inci dakikalarda Samet Demirel ve 70’inci dakikada Mevlüt Şimek’in golleriyle maçtan 7-0’lık farklı bir skorla ayrıldı.
Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Yabanlıspor yeni sezonun 3’üncü hazırlık maçında karşılaştığı Kırşehir Amatör Karmasını farklı mağlup etti.
Yabanlıspor yaklaşan lig öncesi hazırlıklarına tam gaz devam edecek.
Öte yandan Yabanlıspor ve Yeşil Kamanspor'un mücadele edeceği yeni sezon için fikstür çekimi gerçekleşti.
Ligin ilk haftasında Yqabanlıspor sahasında Yahşihanspor’la karşılaşırken bir diğer temsilcimiz Yeşil Kamanspor ise ilk haftayı maç yapmadan BAY olarak geçirecek.
İLK HAFTA PROGRAMI BELLİ OLDU
TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen fikstür çekimi sonrası Kırşehir grubunda müsabaka programı belli oldu.
5. Bölge 4. grupta yer alan Kırşehir takımlarının fikstürü şu şekilde oluştu.
1.HAFTA: Yabanlıspor-Yahşihanspor, Sorgun Belediyespor-Çayıralan Esnafspor, Yeşil Kamanspor (Bay)
2.HAFTA: Yeşil Kamanspor-Sorgun Belediyespor, Çayıralan Esnafspor-Yabanlıspor, Yahşihanspor (Bay)
3.HAFTA: Yahşihanspor-Çayıralan Esnafspor, Yabanlıspor-Yeşil Kamanspor, Sorgun Belediyespor (Bay)
4.HAFTA: Sorgun Belediyespor-Yabanlıspor, Yeşil Kamanspor-Yahşihanspor, Çayıralan Esnafspor (Bay)
5.HAFTA: Çayıralan Esnafspor-Yeşil Kamanspor, Yahşihanspor-Sorgun Belediyespor
Yabanlıspor (Bay) (HABER: SALİH GÜNER)