Sarı-siyahlılar, bu zamana kadar en iyi futbolunu sergilediği maçta Mersin
Büyükşehir Belediyespor’la 2-2 berabere kalarak çok önemli 2 puanı evinde bıraktı…

STAD: Ahi Evran Üniversitesi/Kırşehir
HAKEMLER: Bakır Aslan**, Yusuf Yaşar**, Atakan Zafer Polat** (Şanlıurfa), DÖRDÜNCÜ HAKEM: Halil İbrahim Beden* (Şanlıurfa), GÖZLEMCİ: Erdal Koyuncu,
YABANLISPOR: Serdar Gürsoy**, Emre Karamahmut**, Yiğit Alan**, Muhammed Sezer**, Mevlü Şimşek**, Ertuğrul Şimşek**, Yunus Emre Aslan**, Mevlüt Şimşek**, Yunus Gültekin**, Hacı Koray Korkmaz**, Mert Ünel**
YEDEKLER: Bekir Furkan Fındık, Onur Yüksel, Ömer Fevzi Altuntaş, Serdar Özmen, Cihan Akyar, İsa Han, Ali Şimşek
YÖNETİCİ: Oğuzhan Işık
MERSİN B.Ş.BLD. SPOR: Ata Genç**, Yunus Özbek**, Hakan Aslanpençe**, Tolgay Öz**, Abdullah Güçer**, Hasan Can Şay**, Muzaffer İlya**, Ferhat Gerger**, Volkan Pıtır**, Kamil Can Akparlak**, Cumali Gücük**
YEDEKLER: Emirhan Lüle, Mehmet Emin Açıl, Abdullah Turunç, Sinan Timurtaş, Batuhan Denizyıldız, Hasanan Nural, Doğan Selvi
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Atay
GOLLER: Dk. 34 Ertuğrul Şimşek, Dk.57 Yunus Gültekin (Yabanlıspor), Dk.41 Hasan Can Şay, Dk.49 Ferhat Gerger (Mersin Bş.Bld. Spor)
(HABER: SALİH GÜNER)

SPOR Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) 5’inci grupta mücadele eden ve ligde zor günler geçiren temsilcimiz Yabanlıspor, Ligin 10’uncu haftasında kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği ve 1-0 öne geçtiği Mersin Büyükşehir Belediyespor’u elinden kaçırdı ve sahadan 2-2’lik eşitlikle ayrıldı.
Geçtiğimiz hafta deplasmanda Pozantıspor’a karşı sahaya girecek yöneticilerin kartı olmadığı için 3-0 hükmen mağlup olan ve kötü gidişatını sürdüren Yabanlıspor ligde küme düşme hattında bulunan Mersin Büyükşehir Belediyespor karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıktı.
Pazar günü Ahi Evran Üniversitesi’nde oynanan ve Şanlıurfa bölgesi hakemlerinden Bakır Aslan’ın yönettiği maça etkili başlayan Yabanlıspor mücadelenin ilk dakikalarında Yunus Gültekin ile net bir pozisyondan yararlanamazken, karşılaşmanın 34’üncü dakikasında Ertuğrul Şimşek, Mersin savunmasının arasından iyi sıyrılarak kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kalecinin kolunun altından meşin yuvarlağı ağlarla buluşturan kaptan Ertuğrul skoru 1-0 yaptı.
Mersin Büyükşehir Belediyespor bu gole 41’inci dakikada Hasan Can Şay ile cevap verince mücadelenin ilk yarısı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.
İkinci yarıya etkili bir oyunla başlayan Mersin temsilcisi henüz 49’uncu dakikada Ferhat Gerger’in golüyle 2-1 öne geçti.
İkinci yarının hemen başında gelen Mersin golünün şokunu üzerinden atan Yabanlıspor, 57’nci dakikada Yunus Gültekin’in golüyle skoru 2-2 yaptı.
2-2’den sonra oyunun kontrolünü eline geçiren ve Mersin kalesinde önemli pozisyonlar yakalayan Yabanlıspor kalan dakikalarda girdiği pozisyonları değerlendiremedi ve kazanabileceği maçı 2-2’lik eşitlikle bitirerek haftayı 1 puanla kapattı.
Puanını 4’e çıkarak Yabanlıspor, gelecek hafta deplasmanda Osmaniye ekibi Tüysüzspor ile karşılaşacak.



10. HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI
Yabanlıspor-Mersin Büyükşehir Belediyespor: 2-2
Kapadokya Göremespor-Tüysüzspor:0-1
Reyhanlıspor-Sorgun Belediyespor: 0-1
İçel İdmanyurduspor-TalasgücüBelediyespor: 1-1
Ceyhanspor-İskenderunspor: 5-0
İdmanyurdu 1925Spor-Eşmekaya Sultanhanıspor: 2-0
Yahyalıspor-Pozantıspor: 2-2

11. HAFTANIN MAÇLARI
Tüysüzspor-Yabanlıspor
EşmekayaSultanhanıspor-Kapadokya Göremespor
Sorgun Belediyespor-Ceyhanspor
TalasgücüBelediyespor-İdmanyurdu 1925Spor
İskenderunspor-İçel İdmanyurduspor
Mersin Büyükşehir Belediyespor-Yahyalıspor
Pozantıspor-Reyhanlıspor