BAL (Bölgesel Amatör Lig) 5. Bölge 3. Grup'ta mücadele eden Mucur Yabanlıspor'un Çayıralan Esnafspor ile sahasında oynayacağı maçı kar nedeniyle ertelendi.

Yabanlıspor, Çayıralan Esnafspor ile Mucur İlçe Stadyumunda Pazar günü saat 14.00'te oynanması gereken maç yoğun kar yağışı nedeniyle oynanamadı. Maçın hakemleri maça 15 dakika kala sahayla çıktılar ve sahanın karla kaplı olmasını gerekçe göstererek müsabakanın ertelendiğini duyurdular.

Bu arada Yabanlıspor Kulübü maddi sıkıntı içinde mücadele verdiklerini belirterek, herkese destek çağrısında bulundular. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bizler birçok sefer destek çağrısında bulundu yanımızda olanda oldu olmayan da ama bizler her zorluğa karşı mücadelemizi ver-dik bu takımı ayakta tutmak içinde vermeye devam edeceğiz. Yabanlıspor futbolcuları biliyoruz ki var güçleri ile mücadele ediyor ve takımın galibiyeti için yüreklerinde yaşattıkları galibiyet sözü ile yeşil sahalara çıkıyorlar. Bizlere düşen görev ise gerek taraftarlarımız olsun, gerekse yönetimimiz olsun her koşulda ve şartta bu gençlerin yanında olmaktır. 8. haftada sahamızda oynayacağımız Çayıralan Esnafspor maçı yoğun kar yağışı nedeni ile ertelendi bizler önümüzdeki karşılaşma için çalışmalarımız devam edecektir ve ikna edilmişlerle yola çıkılmaz. Yola inanmışlarla çıkılır. İnanmışların Takımı YABANLISPOR.”     (HABER: SALİH GÜNER)