Türkiye Futbol Federasyonu, Bölgesel Amatör Ligi 5’inci Bölge, 3’üncü Grupta mücadeleye Pazar günü oynanan 4 karşılaşmayla devam edildi. Ligde yoluna emin adımlarla devam eden temsilcimiz Yabanlıspor, 3-2 önde götürdüğü maçın son bölümünde kalesinde gördüğü golle TKİ ile 3-3 berabere kalmasına rağmen liderliğini sürdürürken, Yeşil Kamanspor ise sahasında berabere kalarak haftayı 1 puanla tamamladı.
Geçtiğimiz hafta sahasında Yeşil Kamanspor’u 4-0’lık net bir skorla farklı mağlup eden temsilcimiz Yabanlıspor, ilk haftanın morali ile deplasmanda Ankara TKİ ile karşı karşıya geldi. Sarı-siyahlı temsilcimiz 2 kez öne geçtiği maçtan 3-3’lük skorla berabere kalıp hatayı beraberlikle kapatıp puanını 4 yapıp liderliğini sürdürdü. Başkent temsilcisi ise puanını 2 yapıp 2’nci haftayı 2 puanla 4’üncü sırada tamamladı.
Kırşehir’in bir diğer temsilcisi Yeşil Kamanspor ise kendi sahasında Ankara DSİ ile karşılaştı. Mücadelenin 90 dakikalık bölümünde gol sesi çıkmadı ve mücadele başladığı gibi 0-0 sona erdi. Kamanspor ligdeki ilk puanını alırken, Ankara DSİ ise 1 puanla haftayı 7’nci sırada tamamladı.
Deplasmanlı Bölgesel Amatör Ligi 5’inci Bölge 3’üncü grupta 2’nci hafta maçları tamamladı. Toplam 4 karşılaşmanın oynandığı haftada fileler 11 kez ağlarla buluştu. Bu 4 maçın 1’ini deplasman takımı kazanırken, 3 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.
Ligin güçlü ekiplerinden Keçiören Bağlumspor, deplasmanda karşılaştığı Sorgun Belediyespor’u tek golle yenerek ilk galibiyetini alıp puanını 4 yapıp averajla haftayı 2’nci sırada tamamladı. Sorgun Belediyespor’da 2’nci haftayı 3 puanla 3’üncü sırada tamamladı.
Haftanın son karşılaşmasında ise 2 Yozgat takımı Yozgatspor ile Çayıralan Esnafspor karşılaştı. Mücadele karşılıklı atılan gollerle 2-2 sona erdi ve her iki ekip haftayı 1’er puanla kapattı.
Bölgesel Amatör Ligi 5’inci Bölge 3’üncü grupta mücadeleye Pazar günü oynanacak olan 4 karşılaşmayla devam edilecek.
2.HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI: Ankara TKİ-Yabanlıspor: 3-3, Sorgun Belediyespor-Keçiören Bağlumspor: 0-1, Yozgatspor-Çayıralan Esnafspor: 2-2, Yeşil Kamanspor-Ankara DSİ: 0-0, Osmancık Belediyespor (BAY)
3.HAFTANIN MAÇLARI (14 KASIM PAZAR): Yabanlıspor-Sorgun Belediyespor, Keçiören Bağlumspor-Osmancıkspor, Çayıralan Esnafspor-Yeşil Kamanspor, Ankara DSİ-Ankara TKİ, Yozgatspor (BAY) (HABER: SALİH GÜNER)