BÖLGESEL Amatör Ligi 5’inci grupta mücadeleye 3’üncü hafta maçlarıyla devam edilirken temsilcimiz Yabanlıspor Pazar günü Ahi Evran Üniversitesi Stadyumunda lider İçel İdmanyurduspor ile karşı karşıya gelecek.
Ligin ilk maçından puansız ayrılan Yabanlıspor, lider İçel İdmanyurduspor karşısına galibiyet parolasıyla çıkmayı hedefliyor.
2. HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI: Ceyhanspor-Yabanlıspor: 3-0, İdmanyurdu 1925 Spor-Sorgun Belediyespor: 0-1, İçel İdmanyurduspor-Kapadokya Göremespor: 2-0, Tüysüzspor-Mersin BŞ.BLD.Meskispor: 0-1, Eşmekaya Sultanhanıspor-Pozantıspor: 1-3, İskenderunspor-Yahyalıspor: 2-1, Talasgücü Belediyespor-Reyhanlıspor: 0-1
3. HAFTANIN MAÇLARI: Yabanlıspor- İçel İdmanyurduspor, Pozantıspor-Talasgücü Belediyespor, Yahyalıspor-Ceyhanspor, Reyhanlıspor-İskenderunspor, Mersin BŞ.BLD.Meskispor-Eşmekaya Sultanhanıspor, Kapadokya Göremespor-İdmanyurdu 1925 Spor, Sorgun Belediyespor-Tüysüzspor
YABANLISPOR DESTEK BEKLİYOR
BAL (Bölgesel Amatör Lig)’da Kırşehir’i temsil eden, ancak lige kötü bir başlangıç yaparak oynadığı iki maçı da kaybeden Mucur Yabanlıspor, kötü günleri geride bırakmak için çıkış yolu arıyor.
Yabanlıspor Kulübün As Başkanı Oğuzhan Işık, takımın bu zor döneminde taraftar desteğine hiç olmadıkları kadar ihtiyaçlarının olduğunu söyledi.
Mucur Yabanlıspor’un Bölgesel Amatör Lig’e katılmasında, transferde ve diğer sorunlarında Ankara Milletvekili Hacı Turan ile Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz’ın büyük katkı ve desteklerini gördüklerini ifade eden Oğuzhan Işık, takımının iki maçta aldığı yenilgiden ardından yapılan eleştirileri haksızlık olarak değerlendirdi.
Ligin yeni takımı olarak bu başarısızlığı el birliği ile ortadan kaldıracaklarına inandığını ifade ederek herkesi Yabanlıspor’un başarısı için kenetlenmeye davet eden Başkan Işık sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Buradan Yabanlıspor taraftarına sesleniyorum. Bu sene lige katılmamızda en büyük desteği veren sayın Ankara Milletvekilimiz aşiretimizin gururu olan Hacı Turan’a ve Mucur Belediye Başkanımız sayın Atılgan Yılmaz’a çok teşekkür ederim. Her zaman gece-gündüz Allah razı olsunlar her konuda yardımcı oluyorlar. Evet gerçekten camia olarak zor bir dönem geçiriyoruz. O yüzden taraftarlarımız yaptığı paylaşımlara dikkat etsin. Burada milletvekilimiz ve başkanımızın arkasından kimse konuşmasın. Konuşan arkadaşlara sesleniyorum ilk önce gelin elinizi taşın altına koyun, stadı doldurun ondan sonra laf yapın. Lütfen sizden ricam maçlarımıza gelin stadı doldurun birlik beraberlik olalım bizim bizden başka dostumuz yok artık. Yabanlı’nın gücünü gösterelim saygılarımla...” açıklamasında bulundu.

Bu arada Pazar günü Ahi Evran Üniversitesi sahasında oynanacak maç için lider İçel İdmanyurduspor’un yüzlerce taraftarının Kırşehir’e geleceği bildirildi.
(HABER: SALİH GÜNER)