STAD: İskenderun 5 Temmuz
HAKEMLER. İbrahim Güner**, Kübra Kahraman**, Halil Bozkurt*
5 TEMMUZ İSKENDERUNSPOR: Seyfettin Özer**, İsmail Salman**, Mehmet Çiloğlan**, Onur Çakır**, Tolga Akyüz**, Sefer Mert Buldu**, (Dk. 62 Nevres Demir*), Ali Kurt**, Koray Kurt**, Ercan Dişkaya**, (Dk. 66 Ulaş Sarı**), Azem Yavuz**, Zafer Kargoğlu*** (Dk. 77. Erdi Yıldırım**)
MUCUR YABANLISPOR: Serdar Gürsoy**, Emre**, Yiğit Alan**x, Şükrü Ali**, İsa Han**, Onur Yüksel**, Ertuğrul*, Alperen**, (Dk.44 Seyithan*), Mevlüt**, Yunus**, (Dk.72 Zekeriya*), Orkun Erdoğan**.
SARI KARTLAR: Mehmet Çiloğlan, Tolga Akyüz, Nevres Demir,Ali Kurt, Ercan Dişkaya, Azem Yavuz (5 Temmuz İskenderun Spor), Emre, Ertuğrul, (Mucur Yabanlı Spor).
KIRMIZI KART: Dk. 90x4. Tolga Akyüz (5 Temmuz İskenderun Spor).
GOL: Dk. 65.Zafer Kargoğlu (5 Temmuz İskenderun Spor).
HABER. SALİH GÜNER

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) 5’inci grupta ligin son sırasında yer alan temsilcimiz Yabanlıspor, şampiyonluğun güçlü adaylarından olan İskenderunspor ile ikinci yarının ilk maçında deplasmanda karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli ve başa baş geçen mücadeleyi Yabanlıspor tek golle kaybetti.
Bölgesel Amatör Ligi 5. Grubunda mücadele eden ve şampiyonluk kovalayan İskenderunspor, kendi saha ve seyircisi önünde 65. dakikada Zafer Kargoğlu'nun attığı golle Yabanlıspor'u 1-0 mağlup ederek ligin ikinci yarısına galibiyetle başladı. İskenderunspor'un kalecisi Seyfettin Özer ile Yabanlıspor Kalecisi Serdar Gürsoy, kritik pozisyonlarda yaptıkları güzel kurtarışlarla gollere geçit vermediler.
Müsabakanın ilk yarısında her iki takımda ellerine geçirdikleri önemli pozisyonlarda gol yollarında başarılı olamayınca ilk yarı golsüz kapandı.
İkinci yarının 65. dakikasında İskenderunspor'un geliştirdiği ani atakta, Azem Yavuz'un derinleme pasın alan Zafer Kargoğlu, bir anda rakip cezalanına girdi. Defans elamanı İsa Han'ı geçen Zafer Kargoğlu, cezaalanı içerisinden kaleye gönderdiği meşin yuvarlak, kaleci Serdar Gürsoy'un bakışları arasında filelerle buluştu ve bu golle ev sahibi ekip 1-0 öne geçti.
Maçı kalan kısımlarında başka gol olmayınca İskenderunspor, kendi sahasında konuk ettiği ve zorlandığı maçta temsilcimiz Yabanlıspor’u 1-0’lık skorla mağlup ederek puanını 27’ye çıkararak haftayı 3’ünü sırada tamamladı.
7 puanda kalan Yabanlıspor ise haftayı yine son sırada tamamladı.
Yabanlıspor, ligin 15’inci haftasında sahasında lider Ceyhanspor ile, İskenderunspor ise deplasmanda Kayseri Yahyalıspor ile karşılaşacak.
İSKENDERUN SPOR'DA GALİBİYET SEVİNCİ
Spor Toto Bölgesel Liginde (BAL) 5. Grubunda mücadele eden ve İskenderunspor'un kendi saha ve seyircisi önünde temsilcimiz Yabanlıspor’u oldukça zorlandığı maçta Zafer Kargoğlu'nun attığı golle 1-0 yenmesi camiasında sevinçle karşılandı.
İskenderunspor'un yeni transferi Zafer Kargoğlu, attığı golün ardından sevincini Teknik Direktörü Murat Kurt, As Başkan Bünyamin Saraçoğlu ve takım arkadaşlarıyla kutladı.
Maçın bitiş düdüğünün ardından da tüm futbolcular toplu halde cefakar taraftarlarının yanına giderek galibiyeti birlikte kutladılar.
MURAT KURT'A SEVGİ SELİ
İskenderunspor'un ligin ikinci yarısının ilk haftasına Yabanlıspor'u yenmesi, bir spor adamı için önemli bir yer tutuyor.
Uzun yıllar Türk futboluna başarılı hizmetlerinin ardından İskenderunspor'un Teknik Direktörlüğüne getirilen Murat Kurt, Yabanpor karşısına çıktığı ilk resmi karşılaşmada sahadan galibiyetle ayrıldı. Bu galibiyet Teknik Direktörlüğe başlayan bir spor adamı için ayrı bir önemi var.
Maçın bitiş düdüğünün ardından 5 Temmuz İskenderun Spor taraftarları, Teknik Direktör Murat Kurt'u yanlarına çağırarak sevgi gösterilerinde bulundular.



14. HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI
İskenderunspor-Yabanlıspor: 1-0
Mersin Büyükşehir Belediyespor-Sorgun Belediyespor: 2-1
Tüysüzspor-Pozantıspor: 0-2
EşmekayaSultanhanıspor-Reyhanlıspor: 1-1
TalasgücüBelediyespor-Yahyalıspor: 2-1
Ceyhanspor-Kapadokya Göremespor: 2-0
İçel İdmanyurduspor- İdmanyurdu 1925 Spor: 1-1

15. HAFTANIN MAÇLARI
Yabanlıspor-Ceyhanspor
Kapadokyaspor-İçel İdmanyurduspor
Mersin Büyükşehir Belediyespor-Tüysüzspor
Pozantıspor-Eşmekaya Sultanhanıspor
Reyhanlıspor-Talasgücü Belediyespor
Sorgun Belediyespor-İdmanyurdu 1925 Spor
Yahyalıspor-İskenderunspor