TFF Deplasmanlı Bölgesel Amatör Ligi 5’inci Bölge, 3’üncü Grupta mücadeleye 8’inci haftasına 4 maçla devam edilecek.
Haftayı deplasmanda aldığı 1 puanla kapatan Yabanlıspor, kendi sahasında Çayıralan Esnafspor’la, Yeşil Kamanspor ise deplasmanda Osmancık Belediyespor’la karşılaşacak.
Yabanlıspor, en son galibiyetini ilk hafta evinde Yeşil Kamanspor’a karşı alırken, daha sonra oynadığı 5 maçta 2 beraberlik, 3’te yenilgi alırken, bu hafta sahasında o şansızlığını kırmak istiyor. Yabanlıspor ile Çayıralan Esnafspor arasındaki karşılaşma Pazar günü saat 14.00’da Mucur İlçe Stadyumunda oynanacak.
Bölgesel Amatör Ligi’ndeki bir diğer temsilcimiz Yeşil Kamanspor, Pazar günü deplasmanda Osmancık Belediyespor’la karşılaşacak. Oynadığı maçlarda şuana kadar galibiyet yüzü göremeyen ve sadece 1 puan alan Yeşil Kamanspor, kümede kalma adına çok önemli bir karşılaşmaya çıkıyor. Rakip son haftaların formda ekibi Osmancık Belediyespor. Yeşil Kamanspor’un bu maçı napıp ne edip kazanması gerekiyor. Aksi bir durumda kümede kalma hayalleri giderek azalacak.
 Osmancık Belediyespor ile Yeşil Kamanspor arasındaki zorlu 90 dakika Osmancık İlçe Stadyumunda oynanacak. Mücadelenin 14.00’te başlayacak.
Grubun diğer karşılaşmalarında ise Oynadığı 6 maçta topladığı 14 puanla lider durumda bulunan Başkent temsilcisi Ankara TKİ ile 11 puanla 3’üncü sırada bulunan Sorgun Belediyespor’a konuk olacak. Sorgun İlçe Stadyumundaki mücadele saat 14.00’da başlayacak.
Haftanın son karşılaşmasında ise ligin iki güçlü ekibi Keçiören Bağlumspor ile Yozgatspor karşılaşacak. Bağlum Şehit Hüseyin Demirtaş stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 14.00’da başlayacak. Ligin 8’inci haftasını ise Ankara DSİ maç yapmadan bay olacak geçirecek. (HABER: SALİH GÜNER)