Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Ligi 5’inci Bölge 3’üncü Grupta mücadele eden temsilcimiz Yabanlıspor, geçtiğimiz hafta elverişsiz hava koşulları sebebiyle oynanamayan Çayıralan Esnafspor ile yarın karşı karşıya gelecek. Sarı-siyahlı temsilcimiz Çayıralan Esnafspor’u yenerek ilk yarıyı galibiyetle bitirmek istiyor. Yabanlıspor ile Çayıralan Esnafspor arasındaki mücadele yarın saat 14.00’da Mucur İlçe Stadyumunda oynanacak.

Yabanlıspor Antrenörü Hüseyin Doğan erteleme maçında karşılaşacakları Çayıralan Esnafspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Doğan, ligin ilk yarısını kazanarak bitirmek istediklerini dile getirdi.

Yabanlıspor’un yarın kendi sahasında konuk edeceği Çayıralan Esnafspor maçı öncesi Antrenör Hüseyin Doğan önceki gün yapılan antrenmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Kendileri oldukça zor bir karşılaşma beklediklerini söyleyen Antrenör Hüseyin Doğan, “Ligde oldukça kötü bir grafik sergiliyoruz. Tabi ki her zaman böyle devam etmeyecek buna bir son vermek adına geçtiğimiz hafta oynamamız gereken fakat elverişsiz hava koşulları sebebiyle Çarşambaya ertelenen maçta Çayıralan Esnafspor ile karşılaşacağız. Bu maç bizim ligdeki konumuzu net bir şekilde belirleyecek. Kazanmak için gereken mücadeleyi sahaya yansıtacağız. Mutlak kazanmamız gereken bir maç. Haftalardır galip gelememenin üzerinde büyük bir stres var. Bu stresi bir an önce üzerimizden atmak adına Çayıralan Esnafspor’u yenme zorundayız. Bu maçın ardından yaklaşık 1 aylık bir ara olacak. Bu arayı da en iyi şekilde değerlendireceğiz. İnşallah Çayıralan maçını kazanır ve yeni yıla mutlu bir şekilde gireriz” ifadelerini kullandı.

MAÇIN HAKEMLERİ AÇIKLANDI

Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından Yabanlıspor ile Çayıralan Esnafspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın hakemleri açıklandı. Federasyonun resmi sayfasından yapılan açıklamaya göre elverişsiz hava koşulları sebebiyle yarına ertelenen Yabanlıspor, Çayıralan Esnafspor maçını Yunus Emre Bulut yönetecek. Bulut’un yardımcılıklarını ise Turan Çelik, Burak Turunç ve Cemal Emre Gömeç yapacak. Mücadelenin gözlemciliğini ise Recai Kuzay yapacak. (HABER: SALİH GÜNER)