STADYUM: İlçe Stadyumu (Mucur)

HAKEMLER: Salih Taştepe**, Tufan Selfi**, Sadık Doğan**

DÖRDÜNCÜ HAKEM: Mehmet Furkan Balbay*

GÖZLEMCİ: Ünal Adıgüzel

YABANLISPOR: Halil Önder**, Ömercan Korkmaz**, Ertuğrul Şimşek**, Eray Eker**, Melih Faruk Demir**, Ömer Andıç**, Hacı Koray Korkmaz**, Ozan Efe**, Mevlüt Şimşek**, Sefa Ünver**, Batuhan Şimşek**

YEDEKLER: Yusuf Akçora, Alperen Çelik, Enes Yüce, Ali Şimşek, Erdal Babacan Dursun, Kürşat Yağız, Sadık Hüseyin Yıldırım, İsa Han, Buğra Kara

ANTRENÖR: Hüseyin Doğan

KEÇİÖREN BAĞLUMSPOR: Alperen Civelek**, Adem Demiroğlu**, Ahmet Can Özdemir**, Alaz Gökalp Süme**, Muhammed Bedirhan Yapıcıoğlu**, Yusuf Eser**, Şevket Ayan**, Enes Karaoğlu**, Hasan Ilıcan**, Türkay Şengönül**, Kürşat Eler** (Dk.46 Orkun Erdoğan***)

YEDEKLER: Serkan Karagöz, Cengiz Köse, Halil Umut Yiğci, Emre Ünal, Enes İzzet Yalçın, Mustafa Alpaslan Çakıra, Ümit Kurt, Batuhan Alan, Tunahan Öztürk

ANTRENÖR: Birol Akkaya

GOLLER: Dk.65 Orkun Erdoğan (Keçiören Bağlumspor)

HABER: SALİH GÜNER

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Ligi 5’inci Bölge 3’üncü grupta mücadele eden ve son haftalarda oynadığı oyun ve aldığı skorlarla zirveden uzaklaşarak alt sıralara doğru ilerleyen Yabanlıspor, Ligin 5’inci haftasında kendi sahasında şampiyonluğun güçlü adaylarından Başkent ekibi Keçiören Bağlumspor ile karşı karşıya geldi. İlk yarısı golsüz sona eren maçta sarı-siyahlı ekibimiz 2’nci yarıda kalesinde gördüğü golle 1-0 mağlup olarak son 3 karşılaşmasından ne gol atabildi ne de puan alabildi.

Yabanlıspor’da işler yolunda gitmiyor. İlk 2 maçında 4 puan alan ve zirvede yer alan Kırşehir temsilcisi, Sorgun, Osmancık’ın ardından bir darbede Keçiören Bağlum’dan yedi.

Kendi sahasında Ligin 5’inci haftasında mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkan Yabanlıspor yine umduğunu bulamadı ve sahadan 1-0’lık sonuçla puansız ayrıldı.

Cumartesi günü Mucur İlçe Stadyumunda oynanan ve Salih Taştepe, Tufan Selfi, Sadık Doğan hakem triyosunun yönettiği maçta etkili olan taraf Yabanlıspor olmasına rağmen, sarı-siyahlı ekip buldukları pozisyonları golle sonuçlandıramadı ve soyunma odasına golsüz beraberlikle girdi.

ESKİ OYUNCUSU YIKTI

Mücadelenin 2’nci yarısına konuk ekip Keçiören Bağlumspor, 2 yıl önce Yabanlıspor’da oynayan Orkun Erdoğan’ı oyuna aldı.

Orkun’da mücadelenin 65’inci dakikasında fileleri havalandırarak skoru 1-0 yaparak Keçiören Bağlumspor’u 1-0 öne geçirdi.

İlerleyen dakikalarda Yabanlıspor, oyuna ağırlığını koysa da son vuruşlarda etkisiz kalınca mücadeleyi 1-0 kaybetti.

Bu sonucun ardından Yabanlıspor, son 3 maçından mağlubiyetle ayrılıp 4 puanda kaldı.

Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadeleye 6’ncı haftada oynanacak olan 4 karşılaşmayla devam edilecek. Ligin 6’ncı haftasında temsilcimiz Yabanlıspor haftayı maç yapmadan bay olarak geçirirken Yeşil Kamanspor ise deplasmanda Ankara TKİ ile karşılaşacak.