TFF Bölgesel Amatör Ligi 5’inci Bölge, 3’üncü grupta mücadele eden temsilcimiz Mucur Yabanlıspor, deplasmanda Ankara DSİ ile 2olsüz berabere kalarak bir puanla dönmeyi başardı.
Ligin 7’nci haftasında deplasmanda Ankara DSİ ile karşı karşıya gelen Yabanlıspor, üç hafta sonra 1 puanı hanesine yazdırmaya başardı.
 Sarı-siyahlı temsilcimiz, 90 dakika boyunca iyi oyununu galibiyetle taçlandıramayarak Başkent deplasmanından 1 puanla döndü.
BAL’da ilk haftalarda elde ettiği başarılı sonuçlarla liderlik koltuğuna kadar oturan ve 3’üncü haftadan itibaren düşüşe geçen, hatta son 3 maçında puan yüzü görmeyen Yabanlıspor, Başkent deplasmanında Ankara DSİ’nin konuğu oldu. 
Pazar günü Yeni Mahalle Hasan Doğan Stadyumunda oynanan ve Can Durgut’un yönettiği maçta her iki takım kontrollü başlarken, Yabanlıspor rakibine göre daha etkili bir görüntü çizdi.
İlk yarı her iki takımı çabası sonuçsuz verince devre golsüz eşitlikle sona erdi.
Mücadelenin 60’ıncı dakikasında Yabanlıspor’dan Ömer Fevzi Altuntaş kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Bu dakikadan sonra temsilcimiz 10 kişi oynamak zorunda kaldı.
10 kişi olmasına rağmen iyi oyun ortaya koyan sarı-siyahlı ekibimiz gol yollarında etkisiz kaldı ve mücadele başladığı gibi 0-0 sona erdi.
Bu sonucun ardından Yabanlıspor puanını 5 yaparak 7’nci haftayı 7’nci sırada tamamladı. Başkent temsilcisi Ankara DSİ ise aldığı bu beraberliğin ardından puanını 4 yaparak haftayı 8’inci sırada tamamladı.
Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Ligi 5’inci Bölge 3’üncü Grup 8’inci hafta maçında temsilcimiz Yabanlıspor, kendi sahasında Çayıralan Esnafspor’u konuk edecek.
Bölgesel Amatör Ligi’ndeki diğer temsilcimiz Yeşil Kamanspor, Ligin 7’nci haftasında kendi sahasında konuk ettiği Sorgun Belediyespor’a 3-1’lik skorla mağlup oldu ve galibiyet hasretini sonlandıramadı. Kamanspor bu sonuçla 1 puanda kalıp son sıraya demir etti.
Kamanspor, Ligin 8’inci haftasında deplasmanda Osmancık Belediyespor’a konuk olacak.
7.HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI: Yeşil Kamanspor-Sorgun Belediyespor: 1-2, Çayıralan Esnafspor-Keçiören Bağlumspor: 2-3, Ankara DSİ-Yabanlıspor: 0-0, Yozgatspor-Osmancık Belediyespor: 1-0, Ankara TKİ (BAY) 
8.HAFTANIN MAÇLARI (19 Aralık 2021 Pazar): Yabanlıspor-Çayıralan Esnafspor, Osmancık Belediyespor-Yeşil Kamanspor, Keçiren Bağlumspor-Yozgatspor, Sorgun Belediyespor-Ankara TKİ, Ankara DSİ (BAY) (HABER: SALİH GÜNER)