Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Ligi 5’inci Bölge, 3’üncü grupta mücadeleye 7’nci haftada oynanacak olan 4 karşılaşmayla devam edilecek.
Lige iyi bir başlangıç yaptıktan sonra üst üste aldığı başarısız sonuçlarla taraftarlarını üzen Mucur Yabanlıspor ligin 7’nci haftasında deplasmanda Ankara DSİ ile Yeşil Kamanspor ise evinde Sorgun Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.
Pazar günü oynanacak maçlara çok iyi hazırlanan temsilcilerimiz Yabanlıspor ve Yeşil Kamanspor, kötü gidişe son vermek için sahada varlarını yoklarını gösterecekler.
İlk 2 maçta aldığı 4 puanla bir anda zirvede yer alan ve son oynadığı 3 maçında gol dahi atamadan sahadan mağlubiyetle ayrılan Yabanlıspor, Pazar günü deplasmanda Başkent ekiplerinden Ankara DSİ ile karşı karşıya gelecek. Yenimahalle Hasan Doğan Sahasında oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’da başlayacak.
Ligde henüz galibiyeti bulunmayan bir diğer temsilcimiz Yeşil Kamanspor’da zirvenin iddialı ekiplerinden olan Sorgun Belediyespor’u konuk edecek. Oynadığı 5 maçta sadece evinde Ankara DSİ ile berabere kalarak ilk puanını alan ve diğer 4 karşılaşmasından mağlubiyetle sahadan ayrılan yeşil-beyazlı ekibimiz ilk galibiyetini almak için sahaya çıkıyor. Rakip Sorgun Belediyespor ise oynadığı 6 maçta topladığı 8 puanla 4’üncü sırada yer alıyor. Yeşil Kamanspor ile Sorgun Belediyespor arasındaki zorlu 90 dakika Pazar günü Kaman İlçe Stadyumunda saat 14.00’da oynanacak.
Lider Ankara TKİ’nin maç yapmadan bay olarak geçireceği 7’nci haftada oynanacak olan diğer karşılaşmalarda ise Yozgatspor-Osmancıkspor, Çayıralan Esnafspor-Keçiören Bağlumspor maçları oynanacak. (HABER: SALİH GÜNER)