İzmir ekibi Buca güçlü, ama kazanmak zorunda olduğumuz bir maç… Pazar günü saat 13.00’te başlayacak maçın biletleri 10 liraya düşürüldü

YA KAZANACAĞIZ,YA KAZANACAĞIZ!

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Kırşehir Belediyespor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde İzmir ekibi Bucaspor'lu zorlu bir maça çıkacak. Yeşil-beyazlı ekibimizde hedef mutlak kazanmak.

Kırşehir Belediyespor Kulübü Teknik Direktörü Hakan karaca, her maça artık galibiyet için çıkacaklarını belirterek, “Rakibimizin gücünü ve kalitesini biliyoruz. Rakibimiz de biz de play-off'a katılmak istiyoruz. Umarım bu önemli maçı kayıpsız geçerek hem üst sıralardaki yerimizi alırız, hem de play-off yolunda önemli bir engeli aşmış oluruz. Ben takımıma güveniyorum. İnşallah haftayı üç puanlı kapatırız” dedi

Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut, takımına güvendiğini ve mutlaka üç puan alarak play-off yolunda önemli engeli aşacaklarını söyledi.

Haftayı Zonguldak'ta maç yapmadan geçirdiklerini belirten yeşil-beyazlı ekibimizin Başkanı Bulut, “Biz artık her maçı bir final olarak görüyor ve ona göre hazırlanıyoruz. Taraftarlarımızın bu süreçte bizlerin yanında olmasını ve destek vermelerini istiyoruz” dedi.

Takımına güvendiği ve önemli virajı aşacaklarına inandığını belirten Başkan Bulut, “Biz rakibimizin buraya kazanmak için geleceğini ve ilk yarının rövanşı almak istediğini bilmiyoruz. Ama biz de play-off hedefimize ulaşmak için bu kazanmaktan başka şansımızın olmadığının bilinci içindeyiz. Umarım dostça ve kardeşçe bir maç oynanır ve 90 dakika sonunda gülen taraf biz oluruz” dedi.

Bucaspor maçı öncesi Ahi Stadı'nın temizlendiğini, ama maç günü hava durumunu tahmin edemediklerini de belirten Başkan Mustafa Bulut, bütün taraftarların bu maçı Ahi Stadı'nda izlemelerine imkan sunmak için bilet fiyatlarını 20 TL'den 10 TL'ye indirdik. İnşallah taraftarlarını bu zorlu maçta Ahi Stadı'nda izlemelerine imkan sunmak için bilet fiyatlarını 20 TL’den 10 TL’ye indirdik. İnşallah taraftarlarını bu zorlu maçta Ahi Stadı’nda tribünde olurlar ve takımlarını yalnız bırakmazlar” diye konuştu.

24’üncü hafta yarın ve Pazar günü oynanacak olan 8 karşılaşmayla devam edilecek. Zonguldakspor maçının ertelenmesi nedeniyle haftayı maç yapmadan geçiren Kırşehir Belediyespor, play-off yolunda Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde güçlü rakibi Bucaspor’u ağırlayacak.

Ispartaspor ve Ankara Demirspor’un maç yapmadan BAY olarak geçeceği 24’üncü haftada temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde İzmir ekibi Bucaspor saat 13.00’te Ahi Stadı’nda karşılaşacak. 

İkinci yarının ilk maçında Pazarspor’u yenerek galibiyet başlayan ve bu galibiyetin ardından Play-Off yolunda çok önemli bir virajı geride bırakan yeşil-beyazlı temsilcimiz, Pazar galibiyeti sonrası deplasmanda karşılaştı 1-0 geriye düşüp mücadelenin 2’nci yarısında tek kale top oynadığı maçta Amedspor ile son dakika golüyle 1-1 berabere kalarak 1 puanla döndü.

Amedspor maçı sonrası yine deplasmanda Zonguldakspor ile karşılaşacak olan Kırşehir Belediyespor, karşılaşmanın oynanacağı sahanın temizlenmemesi üzerine mücadele ileri bir tarihe ertelenirken, bu haftada Bucaspor ile kendi sahasında karşı karşıya gelecek. Ligin ilk yarısında rakibini Can Vural’ın golüyle 1-0 mağlup eden yeşil-beyazlı temsilcimiz, bu maçı da kazanarak Play-Off’ta söz sahibi olmanın hesaplarını yapıyor. Kırşehir ile Buca’yı karşı karşıya getiren 90 dakikada Pazar günü oynanacak.

Temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, Bucaspor maçıyla birlikte evindeki 11’inci maçına çıkacak. Yeşil-beyazlı ekibimiz bu karşılaşma öncesi evinde oynadığı 10 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 3’te yenilgi aldı.

Kırşehir ekibi evinde Amedspor’u 1-0, Tarsus İdmanyurdu’nu 2-1, Karacabey Belediyespor’u 2-0 ve Pazarspor’u da 3-1’lik skorlarla mağlup ederek rakibin elini boş gönderdi. Yeşil-beyazlılar bu 4 galibiyete rağmen evinde Uşakspor ve Ankara Demirspor’la 1-1, Kırklarelispor’la 0-0 berabere kalırken, Zonguldakspor’a 2-0, 1922 Konyaspor’a 2-1 ve Akhisarspor’a da 1-0’lik skorlarla yenildi. Kırşehir Belediyespor evinde oynadığı 10 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik, 3’te yenilgi alan Kırşehir Belediyespor, bu 10 karşılaşmada rakip filelere 11 gol atarken, kalesinde ise 9 gol gördü.

DEPLASMANDA BUCASPOR

Kırşehir Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak olan İzmir ekibi Bucaspor, bu sezon 9 kez rakiplere konuk oldu. Bucaspor bu 9 karşılaşmada 5 galibiyet, 2 beraberlik, 2 kez de evine boş döndü.

Sarı-lacivertli ekip, Akhisarspor’u 2-0, Uşakspor ile Pazarspor’u 2-1, Eskişehirspor’u 4-0, Ispartaspor’u 3-1 mağlup ederken, Konya ve Tarsus maçlarında ise golsüz berabere kaldı. Bucaspor, Nazilli’ye 1-0, Şanlıurfaspor’a da 2-1 mağlup oldu. Oynadığı bu 9 maçta rakip filelere 16 gol atarken, kalesinde ise 9 gol gördü. 

Maçın hakemi Süleyman Soyutürk

Kırşehir Belediyespor, Pazar günü kendi sahasında Bucaspor ile karşılaşacak. Bu kritik karşılaşma öncesi mücadeleyi yönetecek hakem triyoları açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Beyaz Grup 23’üncü hafta Cumartesi ve Pazar günü oynanacak olan 8 karşılaşmayla devam edilecek. Ispartaspor ve Ankara Demirspor’un maç yapmadan bay olarak geçeceği 23’üncü haftada oynanacak olan karşılaşmanın hakemleri açıklandı.

Pazar günü saat 13.00’teAhi Stadı’nda oynanacak Kırşehir Belediyespor ile Bucaspor maçını Bursa bölgesinden klasman hakemi Süleyman Soyutürk yönetecek. Bu zorlu maçta Soyutürk’ün yardımcılıklarını Burak Çelep, İbrahim Etem Potuk ve Göksu Furkan Güngör yapacak.

Kırşehir Belediyespor, Bucaspor maçının gözlemciliğini Bülent Günen, temsilciliğini ise Cengiz Aydın ile Yavuz Polat üstlenecek.  (HABER: SALİH GÜNER)