Haftayı mağlubiyetle kapatan Spor-Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde zirve mücadelesi veren temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde ligde 5 maçtır galip gelemeyen ve puan dahi yüz görmeyen MKE Kırıkkalespor’a karşı karşıya gelecek.
Mücadele yarın saat 14.00’te Ahi Stadı’nda oynanacak.
Lige kendi sahasında Anadolu Kırıkkalespor ile 0-0 berabere kalarak 1 puanla başlayan Kırşehir Belediyespor, ardından ligin en zor deplasmanlarından biri olan Bartınspor’la da 0-0 berabere kalırken, sahasında Keçiören Bağlumspor’u 3-0 yenerek ligdeki ilk galibiyetini elde etmişti.
Keçiören galibiyeti ile moral bulan yeşil-beyazlılar, geçtiğimiz hafta bir diğer Başkent ekibi Çubukspor’la deplasmanda karşılaştı ve 10 kişi kalan rakibi karşısında sahadan 1-1’lik skorla ayrılarak 2 puan kaybetmişti.
Bu beraberliğin ardından Teknik Direktör Gökhan Kaynak ile yollarını ayıran Kırşehir Belediyespor’da yeni Teknik Direktör Ercan Kul’la Kastamonu İl Özel İdarespor maçıyla çıkış yapıp güçlü rakibini 2-1 yenen yeşil-beyazlılar, geçtiğimiz haftada deplasmanda Karadeniz Ereğli Belediyespor’a 2-1’lik skorla yenilerek ligdeki ilk mağlubiyetini almıştı.

5 MAÇTIR PUANA HASRET

Kırşehir Belediyespor’un hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı MKE Kırıkkalespor, ligde zor günler yaşıyor. Kırmızı-lacivertliler 6 puanla 9’uncu sırada yer alıyor.
Lige 1-0’lık Soğuksuspor galibiyeti ile başlayan Kırıkkale temsilcisi, ardından Zonguldak’ta Devrek Belediyespor’u tek golle yenerek ligin ikinci haftasında liderlik koltuğuna oturmuştu.
İlk iki haftanın flaş takımı MKE Kırıkkalespor’a ne olduysa Devrek galibiyetinden sonra oldu.
Kırmızı-lacivertliler, Devrek Belediyespor galibiyetinden sonra Anadolu Kırıkkalespor’a 3-0, Bartınspor’a 3-0, Çubukspor’a 1-0 ve son olarak kendi sahasında Kastamonu İl Özel İdarespor’a 4-0 yenildi.
MKE Kırıkkalespor ligde 6 puanla 9’uncu sırada yer alıyor. Kırşehir Belediyespor ile MKE Kırıkkalespor arasındaki karşılaşma Pazar günü saat 14.00’te Ahi Stadı’nda oynanacak.

7’İNCİ HAFTADA ALINAN TOPLU SONUÇLAR ŞU ŞEKİLDE:

Karadeniz Ereğli Belediyespor-Kırşehir Belediyespor: 2-1, Sincan Belediyespor-Keçiören Bağlumspor: 2-0, Yeniçağaspor-Bartınspor: 0-1, 100.Yıl Soğuksuspor-Anadolu Kırıkkalespor: 0-3, MKE Kırıkkalespor-Kastamonu İl Özel İdarespor: 0-4, 1074 Çankırıspor-Çubukspor: 1-1

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadeleye 8’inci haftada oynanacak olan 6 karşılaşmayla devam edilecek. Ligin 8’inci haftasında temsilcimiz Kırşehir Belediyespor kendi sahasında MKE Kırıkkalespor’u konuk edecek.
Haftanın diğer maçlarında ise ligde 17 puanla lider durumda bulunan Anadolu Kırıkkalespor kendi sahasında Devrek Belediyespor’u, Bartınspor ise seyircisi önünde 100. Yıl Soğuksuspor’la karşılaşacak.
Ligin 8’inci haftasında ise Keçiören Bağlumspor-Yeniçağaspor, Çubukspor-Sincan Belediyespor, Kastamonu İl Özel İdarespor, 1074 Çankırıspor maçları oynanacak.
(HABER: SALİH GÜNER)