Kırşehir Belediyespor’da transfer başladı

Volkan Altınsoy tamam…

Bu sezon 2.Ligde mücadele edecek olan Kırşehir Belediyespor transfer çalışmalarını da titizlikle sürdürürken, anlaştığı futbolcuları tek tek basına duyurmaya başladı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz geçtiğimiz sezon Karadeniz ekibi Hekimoğlu Trabzonspor forması giyen başarılı futbolcu Volkan Altınsoy'u kadrosuna kattı.
Mustafa Bulut'un kulüp başkanlığına getirilmesinin ardından teknik direktörlük koltuğuna Gürses Kılıç'ı getiren Kırşehir Belediyespor ilk dış transferini gerçekleştirdi.
Birçok mevcut oyuncusuyla masaya oturan ve anlaşan kulüp Hekimoğlu Trabzon FK'da forma giyen 30 yaşındaki savunma oyuncusu Volkan Altınsoy ile anlaştı.1990 yılı Gümüşhane doğumlu oyuncu daha önce Ankara Demirspor, Osmanlıspor ve Hatayspor gibi takımlarda forma giydi.
KISACA VOLKAN ALTINSOY…
6 Ağustos 1992 yılında Gümüşhane Kalkit’te dünyaya gelen Volkan aktif futbol kariyerine ise 2002 yılında Aksarayspor’da başladı. 5 yıl boyunca Aksaray forması giyen başarılı futbolcu ardından 2008 yılında transfer olduğu Başkent temsilcileriyle sırasıyla Keçiörengücüspor 3 yıl, Osmanlıspor 3 yıl, Başkent Akademispor 7 yıl, Ankara Demirspor 2 yıl forma giyerken, Çankırıspor, İnegölspor 2 yıl ve son olarakta Hekimoğlu Trabzon’da forma giydi.
Volkan Altınsoy’un TFF kayıtlarına göre Deplasmanlı Süper Gençler Ligi’nde 23 maç, U21 Ligi’nde 26 maç, Türkiye Kupasında 12 maç, TFF 2.Ligi’nde ise 231 maçta 14 golü bulunuyor.
Transfer çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılar Pandemi süresince Güneyket Tesisinden çıkamayacak ve yeni sezona Kırşehir’de hazırlanacak.
Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Gürsel Kılıç, “Bu sezon maalesef Kırşehir Belediyespor Futbol takımı olarak herhangi bir şehirde kamp yapmadan yeni sezona hazırlanacağız. Kırşehir Belediyespor’un parası mı yok? Tabi ki başka yerde kamp yapacak imkanlara sahip bir kulüp. Fakat ben sporcumun sağlığını düşündüğüm için başka memlekette kamp yapmak yerine 2020-2021 futbol sezonunu evimizde yapacağımız idmanlarla hazırlanmak zorundayız. Çünkü vakalar git gide artıyor. Ben buna asla izin vermem. Özellikle Güneykent Tesisinde giriş-çıkışlara çok önem verdiriyorum. Bende isterim kamp yapmayı, bende isterim idmanlarımı basın mensuplarının izlemesini. Fakat sıkıntılı bir süreçteyiz. Şuan için idmanları basın mensuplarının takip etmesi veya etmemesi hakkında fikir alışverişinde bulunmadık. Bizler haftalık bir çizelge hazırlayıp belli bir gün basın mensuplarına açıp sizlerin de görüntü almasına izin vereceğim” diye konuştu.
Öte yandan geçen sezon yeşil-beyazlı formayı giyen kaptan Emrah Dağ Belediye Kütahyaspor’a, golcü Yaşar Çetin İçel İdmanyurduspor’a, Turan Yılmaz Ankara Demirspor’a, Berkay Öztuvan ile Burak Taşdemir de Fethiyespor’a transfer oldu. (HABER: SALİH GÜNER)