Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencilerinden anlamlı pankart büyük alkış topladı.
Bu yıl 34 üncüsü düzenlenen İller Arası Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü Voleybol Turnuvası Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonunda bir hafta boyunca oynandı ve final müsabakasına Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri fair-play pankartı ile afişleriyle damga vurdular.
KYK Voleybol Turnuvasının finalinde Siirt ile Düzce takımları karşı karşıya gelirken Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencilerinin Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Levent Var'ın öncülüğünde salona "Ahilik Düsturumuz, Fair-Play Ruhumuz" pankartı ile çıkarak Düzce ve Siirtli sporcular ile turnuvayı izleyenlerden alkış aldılar. 
Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencileri müsabakadan önce hakemlere ve her iki takım sporcularına çiçekler vererek fair-play farkındalığında örnek oldular. Ayrıca öğrenciler kendilerini yaptıkları afişleri müsabakadan önce salonun çeşitli yerlerinde asarak fair-play ve Ahiliğe dikkat çektiler.
KYGM VOLEYBOL TURNUVASINDA SİİRT TAKIMI ŞAMPİYON OLDU...
Siirt takımının şampiyon olduğu Voleybol Turnuvası’nda dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Kredi Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özgül, Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin, Kredi ve AEÜ SBF Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Levent Var tarafından sporculara takdim edildi. (HABER MERKEZİ)