Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı Grupta topladığı 30 puanla 4’üncü sırada bulunan Kırşehir Belediyespor’un kendi sahasında kaybettiği puanlara Bayburt Özel İdare beraberliği eklendi ve bardağı taşırdı. 2 puan kaybının ardından Teknik Direktör Gürses Kılıç istifa etti.
Sezon başında İstanbul ekibi Tuzlaspor’dan yeşil-beyazlı ekibe katılan Teknik Direktör Gürses Kılıç, Kırşehir Belediyespor ile 2 Türkiye kupası olmak üzere 17 Lig maça çıktı. Kırşehir Gürses Kılıç, 8 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 yenilgi alarak şuan topladığı 30 puanla 4’üncü sırada yer alıyor.
Konyalı teknik adam 2 Türkiye kupası maçında da yeşil-beyazlı takımın başında çıkmış Yozgatspor’u elerken, Ankara’da Gençlerbirliği karşısında da kupaya veda etmişti.
Çorluspor, Türk Telekom, Ankaraspor, Gaziosmanpaşa, Karabükspor, Zeytinburnuspor, Aydınspor, Telekom, Ofspor, Adıyamaspor, Çorumspor, Bozüyükspor, Yeni Malatyaspor, Tepecikspor, Gümüşhanespor, Hatayaspor, Çorum Belediyespor ve Darıca GB'de görev aldı.
Bayburtspor beraberliğinin ardından gelen tepkiler ve yorumlar üzerine yönetimle biraraya gelen Gürses Kılıç, istifa dilekçisini sundu. Kırşehir Belediyespor kulübü Bakanı Mustafa Bulut ve yönetim kurulu üyeleri Kılıç’ın istifasını kabul ederek, bugüne kadar yaptığı yeşil-beyazlı kulübe verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti. 
2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Gürses Kılıç ile yollarını ayrılmasının ardından kulüpten yapılan açıklamada, “Teknik Direktörümüz Gürses Kılıç ile yönetimimizin görüşmeleri sonucunda karşılıklı olarak anlaşarak yollarımız ayrılmıştır. Bugüne kadar birlikte yol aldık ve bugünde yollarımız ayrıldı. Gürses Kılıç ve teknik ekibine kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Kırşehir Belediyespor olarak kulübümüzün başarı hedeflerini taşıyacak yeni bir teknik kadro ile en kısa zamanda anlaşarak sizler ile paylaşacağız” ifadeleri kullanıldı. 
Kırşehir Belediyespor Kulübü Mustafa Bulut ve yönetim kurulu üyeleri takımın başına yeni bir teknik direktör getirinceye kadar yeşil-beyazlı takımımızı Kırşehirli Antrenör Ali Uçar’ın çalıştırıp maçlara çıkartacağı bildirildi. (HABER: SALİH GÜNER)