KIRŞEHİR Valisi Necati Şentürk, Kırşehir Spor Salonunda incelemelerde bulunarak spor yapan gençlerimizle bir araya geldi.
Ziyaretinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emre Aslan'dan bilgiler alan Vali Necati Şentürk, spor ve antrenman yapan gençler ile sohbet ederek çalışmalarını izledi.
Ziyaretinde, ilimizdeki gençleri spora yönlendirmek adına önemli faaliyetler yürüttüklerini belirten Vali Necati Şentürk, Kırşehir Spor Salonunda açılan yeni ünitelerin gençlerimizin hem zihinsel hem de bedensel olarak gelişmelerine katkı sağlayacağını söyledi.
Asıl amaçlarının her yönden sağlıklı bireyler yetiştirmek olduğunu dile getiren Vali Necati Şentürk, "Burada gençlerimiz her türlü sportif aktivitelere katılmaktadır. Bokstan hentbola, masa tenisinden satrança kadar her dalda eğitim görüyorlar. Engelli evlatlarımız da burada Bocce oynayarak sosyalleşiyor. Gençlerimizin spor yapmalarının yanı sıra derslerini de ihmal etmemesi gerekmektedir. Donanımlı, bilgili, yüreği iman dolu gençlerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlama gayretindeyiz" dedi.
Vali Necati Şentürk, Kırşehir Spor Salonu içerisinde yapımı tamamlanan boks, bocce, satranç, atıcılık, masa tenisi, kondisyon, dart, judo odalarında incelemelerde bulundu ve antrenmanda bulunan sporcularla yakından ilgilenerek sohbet etti.
Ayrıca Vali Necati Şentürk, U-20 Gençler Türk Milli Takımı ile Balkan U-20 Salon Atletizm Şampiyonasında 3 bin metrede Balkan Şampiyonu olan sporcumuz Urkuş Işık’ı başarısından dolayı sporcuyu tebrik etti.
Vali Şentürk’ün ziyareti, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emre Aslan ve şube müdürlerinden detaylı bilgiler alması ve salonda yaptığı incelemeler ile sona erdi.
(HABER MERKEZİ)