Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Kastamonuspor’u 1-0 yenerek haftayı üç puanla kapatan Kırşehir Belediyespor’da büyük sevinç yaşandı.
Geçen yıl olduğu gibi bu sezonda Kırşehir Belediyespor’un Ahi Stadı’ndaki maçlarını kaçırmayan Vali İbrahim Akın, 1-0’lık galibiyetten dolayı futbolcuları, teknik heyeti ve yöneticileri kutladı.
CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Ferhat Kuran, Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, Kulüp Başkanı Osman Uçar, kulüp yöneticileri ile birlikte maçı izleyen Vali İbrahim Akın, maç sonunda yeşil-beyazlı ekibi galibiyetten dolayı alkışladı.
Yeni baştan kurulan takımda uyum sorununu gözlemleyen Vali İbrahim Akın, “Takımımız iyi bir ekip. Tecrübeli oyuncularımız var. Ancak belli bir süre tanımak lazım. Futbolcu kardeşlerimin birbirlerini tanımaları için bir süre gerekiyor. Ligteki ikinci galibiyeti alan takımımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. İnşallah takımımız daha güzel sonuçlar alarak başarılı olacaktır” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)