Kırşehir Belediyespor’un bu sezon Amedspor’dan kadrosuna kattığı Üstün Bilgi, gollerine devam ediyor. Yeşil-beyazlı futbolcu, Tarsus İdmanyurdu maçını da boş geçmeyerek gol sayısını 4’e çıkardı.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Misli.com 2’nci Lig Kırmızı Grup 6’ncı hafta maçında Kırşehir Belediyespor’un sahasında 2-0’dan 2-2 berabere kaldığı maçta Üstün Bilgi, Mersin temsilcisine ikinci yarıda attığı gollerle bu sezon yeşil-beyazlı takımın kaydettiği 5 golün 4’ünü tek başına kaydetmiş oldu.
Üstün Bilgi, Ligin 3’üncü haftasında deplasmanda Kastamonuspor’u 1-0 yendiği maçta golle tanışırken, geçtiğimiz haftada 2-1 kaybedilen Eyüpspor maçını da boş geçmedi. Yeşil-beyazlı futbolcu son olarak 2-2 biten Tarsus maçında 2 golle birlikte ligdeki gol sayısını 4’e çıkararak en skorer isim oldu.
Kırşehir Belediyespor’un forvet oyuncusu Üstün Bilgi, gol atarak kendine güvenini tekrar yeşil-beyazlı golcü Cedric Bakambu, Tarsus maçında gol atmasının güvenini arttırdığını söyledi. 
Üstün Bilge, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, 2-2 berabere kaldıkları Tarsus İdmanyurdu maçında takım olarak iyi bir mücadele verdiklerini kaydetti. 
Kendisinin 2 gol kaydettiği rakipleri karşısında, ilk golü yedikten sonra geri çekildiklerini ve ardından ikinci golü kalelerinde gördüklerini vurgulayan Bilgi, "Eksikliklerimizi kapatarak önümüzdeki haftalarda daha iyi takım olmamız için yol kat edeceğiz. Tarsus İdmanyurdu maçında gol atmak güvenimi arttırdı. Ancak keşke bu maçta gol atmasaydım da biz kazansaydık. Takımımızın başarısı her şeyden önce geliyor ama performansımdan memnunum” diye konuştu. 
Üstün Bilgi, Tarsus İdmanyurdu’nun iyi bir takım olduğunu da anlatarak, "Sonuçta biz onlara bu fırsatı tanımasaydık belki de bunları yapamazlardı. Fırsat bulunca bunu gole çevirdiler. Aslında bizim orada korkmadan, güvenle devam etmemiz gerekiyordu. Maç boyunca yaptığımız şeyi devam ettirmemiz gerekiyordu. Sadece bunu çeviremedik” diye konuştu. (SALİH GÜNER)