Kırşehir Belediyespor, TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup 25’inci haftasında deplasmanda orta sıralarda bulunan Tarsus İdmanyurdu’na 2-1 kaybederek play0off yolunda büyük darbe alırken, Yeşil-beyazlı ekibimizin maçtaki tek sayısını ise 3’üncü dakikada Üstün Bilgi kaydetti. Üstün, Kırşehir Belediyespor forması altında Tarsus ağlarını havalandırarak ligdeki gol sayısını 15’e çıkardı.
Sezon başında Kırşehir Belediyespor’a Amed Sportif Faaliyetler’den transfer olan ve transfer olduğu günden buyana golleriyle yeşil-beyazlı ekibi zirvede tutan Üstün Bilgi, gol sayısını Tarsus maçının ardından 15’e yükseltti.
Üstün Bilgi, Kırşehir Belediyespor’un deplasmanda 1-0 yendiği Kastamonuspor’a galibiyeti getiren golü atarken, daha sonra 2-1’lik Eyüpspor yenilgisindeki tek sayısını kaydetti.
Golcü futbolcu sırasıyla, Tarsus İdmanyurdu’na 3 gol, Vanspor’a 1 gol, Bodrumspor’a 2 gol, Sivas Belediyespor’a 2 gol, Mamak FK’ya ve Elazığspor’a 1’er gol, Karabükspor’a 2 gol, 1922 Konyaspor’a da tek gol atarak ligde 15 golle Kırşehir Belediyespor’un en skorer ismi oldu.
Kırşehir Belediyespor’un deplasmanda 2-1 kaybettiği maçın ardından açıklamalarda bulunan Üstün Bilgi, kaybettikleri için üzgün olduklarını artık bu maçı unut hedefe kilitleneceklerini söyledi.
İyi futbol sergiledikleri maçtan galibiyetle ayrılmak istediklerini dile getiren başarılı futbolcu Üstün Bilgi, “Maça çok iyi başladık ve benim golümle 1-0 öne geçerek soyunma odasına da galip girdik. Ne olduysa ikinci yarıda oldu ve maçı 2-1 kaybettik. Son 2 maçta 6 puan kaybederek zirve yarışında geriye düştük. Artık toparlanıp önümüzdeki maçlara konsantre olmamız lazım. Bizler hedefleri olan bir takımız. Bu hedefimize bu sene ulaşıp yeşil-beyazlı taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. İnşallah kalan maçları en iyi şekilde tamamlarız ve Play-Off potası içinde yer almaya devam ederiz” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)