Teknik Direktörü Hakan Karaca:
“Urfa’dan en iyi sonuçla dönmek için 
varımızı yolumuzu ortaya koyacağız”

7 hafta sonra üç puan özlemine son veren Kırşehir Belediyespor, ligin ilk yarısını en iyi yerde bitirmek için kalan iki maçında en iyi sonuçları almayı hedefliyor.
Pazar günü deplasmanda grubunun güçlü ekiplerinden Şanlıurfaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak bu önemli maçı giden yeşil-beyazlı ekibimiz Teknik Direktörü Hakan Karaca, kendilerini zor bir karşılaşma beklediklerini belirterek, iyi futbol sergileyip sahadan galibiyetle ayrılan taraf olmak istediklerini belirtti.
Şanlıurfaspor’un güçlü ir ekip olduğuna dikkat çeken Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Karaca, “Gerçekten bizi çok zorlu bir takım bekliyor olacak. Güneydoğu Anadolu temsilcisini gerçekten çok ciddiye alıyoruz. Aldığımız en önemli ciddi rakiplerimizden biride Pazar günü deplasmanda karşılaşacağımız Şanlıurfaspor maçı olacak. İnşallah Şanlıurfaspor deplasmanında puan veya puanlar alarak Kırşehir’e döneriz. Gerçekten zor güzel bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. Geçtiğimiz hafta kendi sahamızda oynadığımız maçta Karacabey Belediyespor’u yenerek şansızlığımızı kırdık. Bu galibiyetin ardından ölü toprağı üzerimizden attık. Artık tek düşüncemiz Şanlıurfaspor maçı. Karşılaşmayı kazanmak için 90 dakika boyunca bütün gücümüzü ortaya koyacağız. Şanlıurfaspor yaptığı transferler ile bu ligin ne kadar güçlü takımı olursa olsun, bizlerde çok iyi bir takımız. Pazar günü iyi bir mücadele olacağına inanıyorum. Hedefimiz Şanlıurfaspor karşısında iyi bir futbol oynayıp, puan veya puanlarla dönmez. Bunun için de sahada varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız” diye konuştu. (HABER: SALİH GÜNER)