STADYUM: 2 Nolu Sentetik (Kırşehir)

HAKEMLER: Murat Yağlı, Orhan Nuransoy, Rıfat Yusuf

MUCURGÜCÜ: Erdem Yüksel, Kaan Bayındır, Tuncay Kızıldağ, Yunus Emre Yılmaz, Furkan Bulut, Mert, Ali, Halil İbrahim, Metehan, Onur, Emirhan, Yusuf, Salih, İsa, Muhammed

ANTRENÖR: Serkan Kartal

40 ŞEHİRGÜCÜ: Mehmet Ediş, Arda Durdu, Çınar Kılıç, Kadir Yiğit Karlı, Ali Akbayır, Arda Coşkuner, Yasin Kaya, Hasan Baturay, Recep Yılmaz, Faruk Enes Solak, Ali Kürkçü, Mehmet Öztürk, Celal Özdoğan, Furkan Özeken, Ebru Bekir Mamık

ANTRENÖR: Sercan Uğurlu

GOLLER: Dk.11 Yunus Emre Yılmaz, Dk.55 Halil, Dk.66 İbrahim (Mucurgücü)

(HABER: SALİH GÜNER)

U-16 Gençler Ligi’nde sezonun son maçında Mucurgücü ile 40 Şehirgücüspor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Mucurgücü 3-0 kazanarak sezonu galibiyetle bitirdi.

Kırşehir Belediyespor’un şampiyon olmasının ardından 6’ncı ve son hafta karşılaşması için Mucurgücü ile 40 Şehirgücü karşı karşıya geldi. Pazar günü 2 No’lu Sentetik Futbol sahasında oynanan ve Murat Yağlı, Orhan Nuransoy, Rıfat Yusuf’un yönettiği maçın 11’inci dakikasında Yunus Emre Mucur’u 1-0 öne geçti. Bu golle Mucurgücü ilk devreyi 1-0 önde tamamladı.

Karşılaşmanın 2’nci yarısında 55’inci dakikada Halil 66’ncı dakikada ise İbrahim ile skoru 3-0 yapan Mucurgücü karşılaşmadan da 3-0’lık skorla galip ayrılıp sezonun son maçını da kazandı.