U16 Kırşehir Gençler Ligi’nde Pazar günü Ligin 5’inci haftasında oynanan 2 karşılaşmayla devam edildi. Pazar günü 2 Nolu Sentetik Sahada oynanan maçların ardından Mucurgücü ve Minik Kramponlar haftayı galibiyetle tamamladı.

5 takımın çift devreli lig usulüne göre mücadele edildiği U16 Gençler Ligi’nde Pazar günü 5’inci hafta maçları oynandı.

Günün ilk maçında oynadığı 4 maçın tamamını kazanarak lider durumda bulunan Kırşehir Belediyespor ile Mucurgücüspor karşı karşıya geldi. Murat Yağlı’nın yönettiği maçın 24’üncü dakikasında Yusuf’un golüyle Mucurgücüspor 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda karşılıklı ataklar şeklinde geçen maçta başka gol olmadı ve Mucurgücüspor maçı 1-0 kazandı.

Günün 2’nci ve son maçında zirvenin uzağında kalan Minik Kramponlar ile 40 Şehirgücüspor karşılaştı. Yusuf Güven’in yönettiği maçın 10’uncu dakikasında Süleyman’ın golüyle Minik Kramponlar skoru 1-0 yaptı.

Oyunda ve skorda üstünlüğünü eline geçiren Minik Kramponlar 12’nci dakikada Yusuf, 32’nci dakikada ise Berathan’ın golüyle ilk devreyi 3-0 önde tamamladı.

Karşılaşmanın 44’üncü dakikasında Hasan 40 Şehirgücüspor’un golünü kaydederek skoru 3-1 yaptı.

Minik Kramponlar’dan Yusuf dakikalar 57’yi gösterdiğinde kendisinin 2’nci takımının da 4’üncü golünü kaydedip skoru 4-1 yaptı. 65’inci dakikada Arda Polat skoru 5-1 yaparken, karşılaşmanın son sözünü ise 81’inci dakikada 40 Şehirgücüspor’dan Ali söyledi.

Maçı 5-2’lik skorla Minik Kramponlar kazandı.

U16 Kırşehir Gençler Ligi’nde 6’ncı ve son hafta maçları Cumartesi ve Pazar günü oynanacak olan 2 karşılaşmayla devam edilecek. Ligin son haftasında Minik Kramponlar-Kırşehir Belediyespor, Mucurgücü ile 40 Şehirgücüspor karşı karşıya gelecek.

(Haber: SALİH GÜNER)