MİSLİ.com 2'nci Lig Kırmızı Grup'taki ilk maçında yarın deplasmanda Turgutluspor'la karşılaşacak Kırşehir Belediyespor, 5 futbolcuda koronavirüs çıkması sonucu Turgutlu'ya 5 eksik futbolcu ile gidecek.
Her şeye rağmen ligin ilk maçında Turgutlu'dan puanla dönmek için sahada her türlü mücadeleyi vereceklerini belirten Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut, bu konuda takımına güvendiğini ifade etti.
Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Belediyespor’lu futbolculardan 5’nin Covid-19 testinin pozitif çıkmasından üzüntü duyduklarını, bu futbolcuların en kısa sürede sağlıklarına kavuşması dileğinde bulunanan yeşil-beyazlı ekibe Turgutluspor maçında başarılar diledi.
Bu arada Misli.com 2'nci Lig Kırmızı Grup'taki ilk maçında pazar günü evinde Kırşehir Belediyespor'la karşılaşacak Turgutluspor'a Belediye Başkanı Çetin Akın'dan moral ziyareti geldi.
Kırmızı-siyahlı takımın antrenmanını ziyaret eden Turgutlu Belediye Başkanı Akın, teknik heyet, oyuncular ve yönetime baklava ikram ederek başarılar diledi.
Belediye Başkan Yardımcıları Fırat Honaz ve Ahmet Daşkan'ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Başkan Çetin Akın, Kırşehir maçıyla başlayacak yeni sezon öncesi Turgutlulu futbolculara sakatlıklardan uzak ve başarıyla dolu bir sezon diledi.
2'nci Lig'de 5 yıl aradan sonra yenilenen kadrosuyla boy gösterecek Turgutlu temsilcisinde morallerin üst seviyede olduğu gözlendi. (HABER: SALİH GÜNER)