Kırşehir Belediyespor’un As Başkanı Çağatay Han Torun:

“TUR ATLAMAK İSTİYORUZ”

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’un As Başkanı Çağatay Han Torun, Ziraat Türkiye Kupası’ndaki rakibinin Bursaspor olmasından mutluluk duyduklarını ve tur atlamak için bütün güçlerini ortaya koyacaklarını açıkladı
Öncelikli hedeflerinin lig olduğunu belirten Kırşehir Belediyespor As Başkanı Çağatay Han Torun, “Ligde son oynadığımız maçta maalesef Akhisarspor karşısında iyi oyunumuzu skora yansıtamadık ve sahadan 1-0’lık skorla mağlup ayrılarak bu sezon ki evimizde 3’üncü yenilgimizi aldık. Bu yenilginin ardından zirve yarışında ağır bir yara aldık. Artık Akhisar maçını geride bıraktık ve önümüzde çok önemli bir Pendikspor karşılaşması var. Pendikspor bilindiği gibi kadro itibariyle ligin güçlü ekibi ve şuan için lider durumda. Pendikspor karşılaşması da bizlerin zirvedeki yerini belirleyici olacak. İstanbul deplasmanından puan veya puanlar dönmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.
Ziraat Türkiye Kupası 4’üncü ön eleme turundaki rakibi olan Bursarspor karşılaşması öncesi de açıklamalarda bulunan AS Başkan Torun: “Kupada rakibimiz Süper Ligin şampiyonlar listesinde ismi bulunan Bursaspor çıktı. Oldukça zorlu ve bir o kadar da zevkli bir karşılaşma bizim bekliyor olacak. Kırşehirspor takımı her zaman hazırlık karşılaşması bile olsa sahaya galibiyetle çıkar. Bursa maçına da galibiyet parolasıyla çıkacağız. İnşallah ligde de iyi sonuçlar alır, kupa maçına da moralli çıkarız” ifadelerini kullandı.  (HABER: SALİH GÜNER)